Şimdi defol git buradan! EDHO 169. bölüm fragmanında yeni fedai Kubilay hevesleri kursakta bırakıyor

"Şimdi defol git buradan!" sözleriyle Hızır'ın, Alparslan'ı evden kovması izleyicileri şaşırttı. Salı akşamlarının efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bu hafta yaşanan gelişmeler heyecanı doruklara çıkardı. Yaman Korkmaz'ı kafasına silahı dayayan İlyas, Yaman'ın Şahin Ağa'yı esir aldığını öğrenince sıkmaktan vazgeçse de "Sıkmazsan adam değilsin!" sözlerini duyduğu için Yaman'ın eline sıktı. Gelecek hafta yayınlanacak olan EDHO 169. bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Fragmanda Alparslan'ın yeni fedaisi Kubilay'ın düşmanın hevesini kursağında bıraktığı görülüyor.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2020, 15:47 Güncelleme 24 Ekim 2020, 15:47
Şimdi defol git buradan! EDHO 169. bölüm fragmanında yeni fedai Kubilay hevesleri kursakta bırakıyor

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta yaşanan gelişmelerle heyecanı dozu iyice arttı. Alparslan'ın baskını ardından esir düşmesi ve Bahar'ın infazdan kurtulma sahneleri izleyiciler tarafından heyecanla izlendi. Gelecek hafta izleyici karşısına çıkacak EDHO 169. bölüm fragmanında yeni fedai Kubilay'ın düşmanın heveslerini kursaklarında bıraktığı görülüyor. Büyük bir operasyonla Alparslan'ın ekibine katılan Kubilay, Tekin tarafından son derece güvenilir bir isim olarak tabir edildi. Hızır ve Alparslan arasındaki uçurumun giderek açılması akıllara "Amca-yeğen arasında acaba ne tür gerilimler olacak?" sorusunu getirdi.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Benim affettiğim birinin infaz emrini verme!"

Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Alpaslan'ın başına buyruk verdiği kararlar yetmezmiş gibi Hızır Reis bu kez de kardeşi İlyas yüzünden zor durumda kalmıştır.

İLYAS VE HIZIR KARŞI KARŞIYA

Ölümden dönen Hızır Reis, sorumlusu Bahar Sincanlı'yı affetmiştir. Buna rağmen Bahar Sincanlı'nın infaz emrini veren İlyas Çakırbeyli, abisini zor bir karar vermek zorunda bırakır.

İLYAS'TAN YENİ KARAR

Bahar Sincanlı'nın kalemini eşi Ömür Çakırbeyli'ye rağmen kırmakla yetinmeyen İlyas, abisinden habersiz verdiği kararlara bir yenisi ekler. Korkmazlarla süren savaşta herkesin sevdiği Şahin Ağa arada kalır.

ALPARSLAN NE YAPACAK?

İlyas, Yaman'a ise büyük bir ders verir. Masadan kovulmasına rağmen intikam ateşi sönmeyen Alpaslan'ın, pervasız davranışları devam eder.

Herkesten habersiz Yaman Korkmaz'ın gizli mekanına baskın yapan Alpaslan'ın bu kez başı büyük bir belaya girer ve rehin düşer.

YAMAN KORKMAZ'IN ARKASINDAKİ GÜÇ

Yardımına ise canından çok sevdiği amcası koşar. Hemen her fırsatta hırsızların başı olduğunu iddia eden Yaman Korkmaz'ın ise arkasındaki gücün babası olduğu ortaya çıkar.

HAŞMET FAÇALI'NIN SIRRI

Çakırbeyliler, Sincanlılar ve Korkmazlar'ın birbirleriyle olan düşmanlığı her geçen gün artarken, bir gelişmede Façalı ailesinde yaşanır. Haşmet Façalı'nın büyük sırrı ortaya çıkar.

Savaş yeniden başlıyor!

Alpaslan'ın Celal Sincanlı'yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis'in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli'nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar. Alpaslan'ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar. Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı'nın infazını gerçekleştiren Alpaslan'ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister.

Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür'ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı'nın infazını abisi Yavuz'a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar'la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz'ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.