Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Sorusunun merakla ve heyecanla beklenen yanıtı belli oldu. Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan ve ilgiyle izlenen yarışmada yine bir haftanın finali heyecanı yaşandı. En düşük puanı alan isim elenirken en yüksek puanı alan ise 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziği koluna taktı. Peki Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 16:33 Güncelleme 23 Ekim 2020, 16:33
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta haftanı finlinde yarışmacılar oldukça heyecanlıydı. Günün puanları verildi ve en düşük en yüksek puanları alan gelinler belli oldu. Onur Büyüktopçu haftanın durumunu izleyicilerle ve gelinlerle paylaştı. Kayınvalideleri ile yarışmaya katılan gelinlerden hangisi elenerek hayallerine veda etti. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Her hafta en yüksek puanı alan tabağın sahibi gelin ise bilezikleri alıyor. Peki Gelinim Mutfakta haftanın birincisi hangi yarışmacı oldu?

BUGÜN ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelin Zeynep oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? (16 EKİM)

Haftanın en düşük puanını alan Didem 60 puan ile yarışmaya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi toplam Zeynep oldu ve 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziği koluna taktı.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ FORMATI NEDİR?

Yeni sezonda sunucu değişikliği ile birlikte format değişikliğine de giden Gelinim Mutfakta yarışmasında bundan sonra yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu da yemekleri tadacak ve puan verecek.

Tarafsız bir gözle sadece yemeklerin tadına göre puan veren Büyüktopçu'nun puanları aslında yarışmacıların akıbeti için de büyük önem taşıyacak.

İLAYDA DOĞAN KİMDİR?

Kanal D'nin yeni sezonuna merhaba diyen programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı İlayda Doğan 26 yaşındadır. İç mimarlık mezunu. Kuyumculuk sektöründe tasarımcı olarak çalışıyor. Kısa süre önce başladığı yemek serüveninde hem kendine hem de elinin lezzetine güveniyor. Hırslı ve inatçı olduğu için de birinci sıraya oturacağını düşünüyor.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KİMDİR?

Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. Rekabeti çok sevdiğini ve hırslı bir yapısı olduğunu söyleyen Zeynep, katıldığı ilk bölümde "buraya tozu dumana katmaya geliyorum." Sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu.