Sadakatsiz yeni bölüm hangi gün? Sadakatsiz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D’nin yeni başlamasına rağmen ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Başarılı oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile dikkat çeken dizi hakkındaki bilgiler gğndemde sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki Sadakatsiz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yayınlanan fragmanlarıyla heyecanlandıran dizinin hangi hün yayınlandığı merak edilenler arasında. İşte Sadakatsiz dizisi hakkında tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 19 Ekim 2020, 18:48 Güncelleme 19 Ekim 2020, 18:48
Sadakatsiz yeni bölüm hangi gün? Sadakatsiz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz dizisini henüz izlememiş olanlar hakkındaki bilgileri de merak ederek araştırıyor. Arama motorları üzerinden sıkça Sadakatsiz yeni bölüm hangi gün? Sadakatsiz dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Sorularının yanıtları sorgulanıyor. Peki Sadakatsiz dizisinde hangi başarılı oyuncular yer alıyor, konusu neyi anlatıyor, hangi diziden uyarlandı?

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ GÜN?

Çarşamba akşamları saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanıyor.

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Medyapım tarafından bu sezon için Kanal D'ye Doktor Foster Dizisinden uyarlanacak olan sadakatsiz kadın erkek ilişkilerini ve evliliği sorgulayan bir konuyla ekrana geliyor.

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali'ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yanı sıra; Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ile Selin Aydınlıoğlu yer alıyor.

SADAKATSİZ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Sadakatsiz dizisi BBC Studios'un 'Doctor Foster' isimli dizisinin Türkiye uyarlamasıdır.