MasterChef 18 Ekim Pazar kim elendi? MasterChef Didem mi, Tanya mı elendi mi?

18 Ekim 2020 Pazar akşamı MasterChef Türkiye eleme gecesinde oynanan oyunların ardından yarışmaya yavru vatan Kıbrıs'tan katılan Tanya Kilitkayalı izlediğimiz son fragmana göre yemeğini yakıyor ve elenen isim olduğu günler öncesi sosyal medyada iddia edildiği gibi yarışmaya veda ediyor. Son dönemlerde MasterChef Türkiye yarışmasında kaptan olacak isim, elenecek isim çok önceden sosyal medya platformlarında bazı kişiler tarafından çok önceden duyuruluyor. Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında, öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun. Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü'nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel tatları hazırlıyor.

Giriş Tarihi 18 Ekim 2020, 22:21 Güncelleme 18 Ekim 2020, 22:21
MasterChef 18 Ekim Pazar kim elendi? MasterChef Didem mi, Tanya mı elendi mi?

İÇİNDEKİLER

MasterChef 18 Ekim Pazar kim elendi? Tv8 ekranında yayınlanan fenomen yemek müsabakasında dün akşam oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından eleme potasına giren MasterChef Tanya Kilitkayalı, 18 Ekim 2020 Pazar başka bir deyişle bu akşam ekrana gelecek MasterChef gecesinde müsabakaya veda eden isim olacağı iddia edildi. Son yarıyıllarda MasterChef Türkiye müsabakasında kaptan olacak ad, elenecek ad çok evvelden sosyal medya platformlarında bazı şahıslar tarafından çok evvelden duyuruluyor. Peki MasterChef Didem mi, Tanya mı elendi mi? İşte tüm detaylar

MasterChef Elenecek İsim İfşa oldu! MasterChef Tanya Elendi mi?

18 Ekim 2020 Pazar akşamı MasterChef Türkiye eleme gecesinde oynanan oyunların ardından yarışmaya yavru vatan Kıbrıs'tan katılan Tanya Kilitkayalı izlediğimiz son fragmana göre yemeğini yakıyor ve elenen isim olduğu günler öncesi sosyal medyada iddia edildiği gibi yarışmaya veda ediyor.

Son dönemde Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8 ekranında ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye yarışmasıyla ilgili tüm merak edilebilecek konular günler öncesi sosyal medya sitelerinde bazı kişiler tarafından duyuruluyor.

Bakalım bu akşam ekrana gelecek olan eleme gecesinde iddia edildiği gibi Tanya elenecek mi?

18 Ekim MasterChef Eleme Adayları Kimler?

Uğur

Tanya

Didem

Özgül

Esra

Emir

MasterChef Tanya Kilitkayalı kimdir?

Tanya Kilitkayalı, 26 yaşında, öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun. Tanya Kilitkayalı, çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü'nde bir aile işletmesi olan Garavolli Cafe ve Bar mutfağında yöresel tatları hazırlıyor.