Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor hangi ilde? Sadakatsiz dizisi hangi diziden uyarlama?

Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz ilk bölümüyle oldukça ilgi çekti ve izleyiciler tarafından severek izlendi. Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor hangi ilde? Sadakatsiz dizisi hangi diziden uyarlama? Sorularının yanıtları da arama motorları üzerinden sıkça araştırılmaya başlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile ilgili çeken Sadakatsiz dizisi ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2020, 11:47 Güncelleme 15 Ekim 2020, 11:47
Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor hangi ilde? Sadakatsiz dizisi hangi diziden uyarlama?

İÇİNDEKİLER

Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi ilk iki bölümüyle izleyicilerle buluştu ve ilgiyle izlendi. Henüz izlememiş olanlar ise diziye dair tüm bilgileri merak ederek araştırmaya başladı. Sadakatsiz konusu ve oyuncularının yanı sıra Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor hangi ilde? Sadakatsiz dizisi hangi diziden uyarlama? Sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar…

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya'nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan'ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Cansu Dere (Asya Arslan)

Caner Cindoruk (Volkan Arslan)

Melis Sezen (Derin Güçlü)

Eren Vurdem (Mert Gelik)

Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik)

Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik)

Nazlı Bulum (Nil Tetik)

Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü)

Emir Tarık Tekin (Selçuk Dağcı)

Alp Akar (Ali Arslan)

Özge Özder (Derya Samanlı)

Burak Sergen (Haluk Güçlü)

SADAKATSİZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz çekimleri Tekirdağ'da gerçekleştiriliyor. Tekirdağ Süleymanpaşa Barlar sokağında ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesinde çekilecek.

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

İlk bölümünden itibaren büyük beğeni toplayan Sadakatsiz dizisi BBC Studios'un 'Doctor Foster' isimli dizisinden uyarlanmıştır.