Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak? Payitaht Abdülhamid yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Gündemde sıkça araştırılanlar arasında Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak? Sorusu yer alıyor. TRT 1’in sevilen dönem dizisinin yeni sezonu heyecanla ve merakla bekleniyor. Peki Payitaht Abdülhamid yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Diziyi henüz izlememiş olanlar ise Payitaht Abdülhamid konusunun ne olduğunu ve oyuncularının kimler olduğunu merak ederek arama motorları üzerinden sorguluyor. İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 30 Eylül 2020, 13:06 Güncelleme 30 Eylül 2020, 13:06
Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak? Payitaht Abdülhamid yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları sevenleriyle buluşan Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Eylül ayının sonu yaşanırken başlayan dizilerden dolayı izleyiciler Payitaht Abdülhamid ne zaman başlayacak? Sorusunun yanıtını merak ederek gündemde sıkça araştırmaya başladı. Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonunda kadro daha da güçlenecek ve yeni oyuncular katılacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonu için henüz herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak önümüzdeki günlerde yeni sezonun başlangıcı için bir duyuru yapılması bekleniyor.

İşte diziye katılan yeni isimler

İsmail Hakkı Ürün (Komiser Aziz)

Mehmet Korhan Fırat - Tatavlalı

Cansu Fırıncı - İzak

Yılmaz Meydaneri - Sadrazam Ferit Paşa

Burak Haktanır - Eskidarlı

Hakan Bilgin - Mikaelyan

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hechler sonunda tutuklanır. Ancak Hechler'in başlattığı Abdülhamid ve hanedanı bekleyen tehlike devam etmektedir. Karaso'nun Hechler'e bilgi verdiği çete bulunmak zorundadır. Ancak Karaso bile artık o çeteye ulaşacak durumda değildir. Çete çoktan harekete geçmiştir. Nerede oldukları, nasıl ve ne zaman saldıracakları bilinmemektedir.

Hechler, Tahsin'in de sunduğu delillerle mahkemede suçlu bulunur. Bundan sonra ömrünü Rus hapishanelerinde geçirecektir. Ancak Goldsimht dışardadır ve amaçlarına ulaşmak için ince ince planladığı tertibi yönetmektedir.

Abdülkadir'i de iyi niyetinden yakalar. Abdülkadir kendi sonlarını hazırlayan adama bilmeden yardım eder.

Halil Halid'ler gümrükten uzun menzilli bir dürbün girdiğini öğrenir, bir suikast yapılacağını tahmin ederler. Gittikleri adreste kriptolu bir baston vardır. Bastonun şifresini kimse çözemeyince bastonu Abdülhamid ele alır. Goldsmith'in istediği de budur.

Abdülhamid'in ellerinde çıkan yaraların tedavisini sadece bir hekim bilmektedir. Hekim saraya gelemeyince Abdülhamid ve Ahmet Paşa, Halil Halid'in aldığı tedbirlerle hekimi görmeye giderler.

Bidar yaptığı zekice planla nihayet düşmanının kim olduğunu öğrenir. Ama Blavatsky'i zapt etmek kolay olmaz. Blavatsky giderayak son oyununu oynar. Sadece Bidar'ın değil, haremdeki herkesin canına kast eder.