Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 30 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması!

Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? Sorusunun merakla beklenen yanıtı belli oldu. TV8’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Doya Doya Moda’da hafta ortasında puanlar verildi. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu yarışmada en yüksek ve en düşük puanı hangi yarışmacılar aldı? İşte 30 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması…

Giriş Tarihi 30 Eylül 2020, 18:30 Güncelleme 30 Eylül 2020, 18:30
Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 30 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması!

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda'da 42 beden ve üstü yarışmacılar stillerini yansıtıyor. Her gün merakla takip edilen yarışmada günün konseptine göre yarışmacılar modaya bakış açılarını yansıttı. Kimi zaman keyifli kimi zaman ise gergin durumların yaşandığı Doya Doya Moda'da hafta ortası puanları verildi. Haftanın finalini yakından etkileyen günlük puanlamalar bugün nasıl şekillendi? Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 30 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması!

30 EYLÜL ÇARŞAMBA DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Yeni yarışmacı Aslı: 10
Zeynep: 7
Birben: 12
Sabiha: 14
Rabia: 5
Özde: 13
Rümeysa:7

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 94 puan ile Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi ve bilekliği taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Rümeysa, Zeynep ve Nur girdi. Potadan kurtulan ilk isim Rümeysa oldu. Kemal Doğulu elenen ismin Nur İşlek olduğunu açıkladı.

DOYA DOYA MODA ÖZDE KİMDİR?

Yarışmaya Mersin'den dahil olan Özde Karacan, 28 yaşında. Takı ve Aksesuar işleri ile uğraştığı bir dükkanı olan Karacan, ilk sezonunda katıldığı Doya Doya Moda'da kısa süre kalmasına rağmen adından söz ettirmişti. Giyim tarzı ile jüri üyelerinin dikkatini çeken Karacan 'haftanın birincisi olarak genç kızlara modayı öğreteceğim' sloganı ile iddialı bir yarışmacı olduğunu göstermişti. Doya Doya Moda 2. Sezonuna 24 Ağustos'ta dahil olan Özde, ilk sezonda olduğu gibi 2. Sezonda da katıldığı ilk hafta birincilik alarak iddiasını ortaya koydu.

BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Dilan Birben çoşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genç yarışmacı, aynı zmaanda butik bir pastane sahibi. Doya Doya Moda tanıtımında kendisini tanıtan yarışmacı, "Benim için moda, insanın kendini ve vücudunu en iyi şekilde tanıyıp ifade edebilmesidir. Benim için olmazsa olmaz parçalar basenlerimi kapatan uzun ceketler" dedi.