Özgün kimdir? Özgün kiminle evli, oğlunun hastalığı ne?

Gündemde en çok Özgün kimdir? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Özgün hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle oğlundan bahsetmesi, hastalığından söz etmesi izleyicilerin ilgisini çekti ve duygusal anlar yaşattı. Peki Özgün kiminle evli, oğlunun hastalığı ne?

Giriş Tarihi 28 Eylül 2020, 11:13 Güncelleme 28 Eylül 2020, 11:13
Özgün kimdir? Özgün kiminle evli, oğlunun hastalığı ne?

İÇİNDEKİLER

Başarılı şarkılarıyla tanınan ve gönüllere taht kuran Özgün, sosyal medyada da oldukça aktif. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a katılarak gündem konusu olan Özgün'ün hayatı dikkat çekti. İzleyiciler hayatı hakkındaki bilgileri merak ederek araştırmaya başladı. Özellikle Özgün'ün oğlunun hastalığı merak edildi.

ÖZGÜN KİMDİR?

Özgün Uğurlu, ya da bilinen adıyla Özgün, 19 Ekim 1979 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Viyola Bölümü'nden mezun oldu. Sözleşmeli müzisyen olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda çalıştı.
Özgün'ün "Elveda" adlı ilk albümü Kasım 2005'te yayınlandı. İlk klibini "Elveda" şarkısına çekti ve bu albümden sırasıyla Şeytan, Yanarım, Kandırman Lazım, Günahkar ve Aşk Çiçeği isimli şarkılarına klip çekti.

Özgün'ün "Nöbetçi Aşık" adlı ikinci albümü, 20 Haziran 2007 tarihinde yayınlandı.Özgün'ün ikinci albümünün çıkış parçası olan "Kıvırır", 23 Haziran 2007'de yayınlandı.İkinci klibi ise "Acıyı çeken anlar", 27 Ağustos 2007 tarihinde yayınlandı.Üçüncü klibi ise "Yalnızlık", 21 Kasım 2007 tarihinde yayınlandı.Özgün'ün ikinci albümünün son klibi ise "Kıpır Kıpır", 21 Nisan 2008 tarihinde yayınlandı.Özgün vatani görevini(askerlik) 331.Kısa Dönem olarak Aralık 2009'da başlayıp Mayıs 2010'da tamamlamıştır.

Askerlik dönüşü Yeni isimli single çalışmasını Avrupa Müzik etiketiyle yayınlayan Özgün, klip çektiği İstiklal adlı şarkısıyla 2010 yazının en çok dinlenilen şarkıları arasında yer aldı (Nielsen verilerine göre). 2010 sonbaharında ise Toz adlı şarkısına klip çekti. 2011 yazı için hazırladığı dijital single çalışmasında ise klip çektiği Sadece Arkadaşız şarkısı ile radyolar ve müzik Tv'lerinde en çok çalınan şarkılar sıralamasında 2. sıraya kadar (Nielsen verilerine göre) yükseldi.

Özgün Uğurlu, 2012 yılında, kendisi gibi müzisyen olan Nida Kaçar ile dünya evine girdi. 2015 yılında, Down Sendromlu oğulları Ediz doğdu.

"ALLAH BİZE BİR MELEK GÖNDERDİ"

"Biz bir bebek bekliyorduk. Allah bize bir melek gönderdi" diyen Özgün, oğluyla ilgili şunları söylemişti: Ediz, müziği çok seviyor, piyanonun başına oturduğum zaman ellerini ellerimin üzerine koyuyor. Saatlerce çalayım, kıpırdamadan dinliyor. Başkasının kliplerine tepki vermiyor ama benimkileri pür dikkat izliyor. (Ediz'in bir videosunu izliyoruz ve gerçekten babasını gözünü kırpmadan, büyük bir keyifle izliyor.) Anne-baba müzisyen olunca, müzik kulağı iyi olacaktır."