Masterchef Esra kimdir? Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

Dün akşam Masterchef Türkiye’de yine bir dokunulmazlık ve sonrasında da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasına giren isimlerden biri olan Masterchef Esra kimdir? Kırmızı takımda mücadele eden Esra Tokelli elenmesi yönünde ismi en çok yazılan yarışmacılardan biri oldu. Peki Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

Giriş Tarihi 23 Eylül 2020, 10:42 Güncelleme 23 Eylül 2020, 10:42
Masterchef Esra kimdir? Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Masterchef Türkiye 2020'nin iddialı yarışmacılarından biri olan Masterchef Esra dün eleme potasına girince hayatına dair bilgiler de izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılmaya başlandı. Yaptığı yemeklerin arkasında olan ve el lezzetine güvenen Masterchef Esra Tokelli'nin hayatına dair bilgileri haberimizde derledik.

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ KİMDİR?

MasterChef Esra, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Esra Tokelli, ev hanımı olup geçimini, dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır. Yemek yapmayı çok sevdiğini, bu yüzden zamanının çoğu mutfakta geçtiğini, bu yüzden MasterChef'e katılmaya karar verdiğini belirtti.

24 yaşında bir oğlu olduğunu ifade eden Tokelli, "şu an en çok istediğim yerdeyim, MasterChef'teyim" diyerek yarışmaya olan ilgisinin altını çizmektedir.

Yarışmacı daha önce Yemekteyiz programına katılmıştı.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Emir
Özgül (Eleme Adayı)
Esra (Eleme Adayı)
Walison
Eray
Berker
Ayyüce
Ebru

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Uğur
Furkan
Serhat
Barbaros
Celal
Tanya
Duygu
Sefa