Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında, nereli?

Hilal Özdemir kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılmaya başlandı. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılan Hilal Özdemir izleyiciler tarafından merak edildi ve hayatına dair tüm bilgiler sorgulanır oldu. Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında, nereli? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2020, 11:31 Güncelleme 23 Eylül 2020, 11:31
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Hilal Özdemir samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Magazin gündeminde büyük etki yaratan Hilal Özdemir'in kaç yaşında olduğu, kaç çocuğunun olduğu gibi bilgiler arama motorları üzerinden sorgulanmaya başlandı. Aynı zamanda ünlü oyuncu Hazım Körmükçü'nün eski eşi olan Hilal Özdemir hakkında bilgileri paylaştık.

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

Türk müzisyen ve Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 20 Nisan 1971 tarihinde dünyaya geldi. Türk halk müziği şarkıları söylemektedir. Harika Avcı, Hüner Coşkuner, Nur Ertürk, Ayşe Tunalı gibi çok sayıda sanatçının organizatörlüğünü yapan Atilla Alpsakarya sayesinde tanınmıştır. 1994 yılında çıkardığı İrem Kız albümüyle çıkış yaptı. 2003 yılında evlenip 2014'te ayrıldığı oyuncu eşi Hazım Körmükçü'den bir oğlu ve bir kızı var.

HAZIM KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hâzım Körmükçü , 30 Ocak 1965 tarihinde dünyaya geldi. Tiyatrocu bir aileden gelen sanatçı, Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunu, Settar Körmükçü'nün yeğenidir. Ayrıca kız kardeşi Pelin Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü de oyuncudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Şehir Tiyatrosu'da oyuncu olarak görev almaya başladı. Çeşitli sinema ve televizyon yapımlarında da görev almıştır. Ayrıca müzik çalışmaları da olan oyuncu bazı vurmalı çalgılara hakimliği ile de bilinir.