Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı? Masterchef yeni takımlar nasıl kuruldu?

TV8’in sevilen yarışması Masterchef Türkiye’de yeni bir haftaya başlandı ve kaptanlık düellosu yapılarak yeni takımlar oluşturuldu. Peki bu kez mavi ve kırmızı takımda hangi yarışmacılar bulunuyor? Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı? Masterchef yeni takımlar nasıl kuruldu? Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada en başarılı tabağı çıkaran kişi kaptan olmayı başardı ve karşı takımın kaptanını belirlerken yeni takımların oluşmasını sağladı.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2020, 10:05 Güncelleme 22 Eylül 2020, 10:05
Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı? Masterchef yeni takımlar nasıl kuruldu?

İÇİNDEKİLER

Yine heyecanlı ve dopdolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıkan Masterchef Türkiye 2020'de neler yaşandı? Kaptanlık düellosunda mıhlama yapıldı ve en iyi tabağı çıkarmak için yarışmacılar canla başla mücadele etti. Peki Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı? Elenen Selin'in yerine gelen Walison da dahil olmak üzere yeni kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belirlendi. İşte merak edilen Masterchef yeni takımlar

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam gerçekleşen yarışta kırmızı ve mavi takım kaptanı belli oldu. Takımların belirlenmesiyle beraber yarışmada mücadele devam ediyor. İçli Köfte'yi en iyi şekilde jüriye sunan kişi Uğur oldu. Uğur mavi takımın kaptanı olurken kırmızı takımın kaptanı olarak Emir'i seçti.

İki kaptan düelloda en iyi mıhlamayı yapmak için yarıştı. Bu yarışın galibi de mavi takım oldu...

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR

Kırmızı takım yarışmacıları

Emir
Özgül
Esra
Walison
Eray
Berker
Ayyüce
Ebru

Mavi takım yarışmacıları

Uğur
Furkan
Serhat
Barbaros
Celal
Tanya
Duygu
Sefa