Walison Fonseca kimdir? Masterchef yeni yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, evli mi?

Walison Fonseca kimdir? TV8’in sevilen yarışması Masterchef Türkiye her gün heyecanla takip ediliyor. Dün akşam her Pazar olduğu gibi bir kişi elenerek hayallerine veda etti, bu kişi ise Selin Aydın Öztürk oldu. Yerine ise yedeklerde bulunan Masterchef Walison Fonseca geldi ve hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. Peki yakışıklı ve başarılı yarışmacı Masterchef yeni yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, evli mi?

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 17:38 Güncelleme 21 Eylül 2020, 17:38
Walison Fonseca kimdir? Masterchef yeni yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Masterchef Türkiye 2020'nin en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Walison Fonseca, 16 kişilik ana kadroya girememiş ve elenmişti. Yedeklerde bekleyen Walison Fonseca'nın yayınlanan yeni fragmanda yenilen yarışmacının yerine geldiği görüldü. Bunun üzerine izleyiciler arama motorları üzerinden merakla Masterchef Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, evli mi? Gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı.

WALISON FONSECA KİMDİR?

TV8 ekranlarındaki üçüncü sezonun yarışmacı adaylarından biri olan Walison Fonseca, 1986 Brezilya Santos doğumlu. 34 yaşında olan ve modellik ile aktörlük yapan Walison Fonseca, aynı zamanda Import Export yapan bir firması olduğunu söyledi.
Yarışmaya, üç yıldır birlikte olduğu eşi Melisa Pınar ile birlikte gelen Walison Fonseca, Türkiye'nin kendisine güzel süprizler hazırladığını da belirtti.

Dünyanın bir çok yerini gezen Walison Fonseca, beş dil konuşabildiğini söylerken; 9 yıldır Brezilya'dan uzak olduğunu, 20 yıldır bu işi yaptığını belirtti. Brezilyalı yarışmacı, yaptığı yemek ile Mehmet Şef ve Danilo Şef'ten aldığı evet oyları ile sonraki tura geçmeyi başarmıştı. Aynı başarıyı, üçlü düello turunda da gösteren Walison Fonseca, şeflerin beğenisini kazanarak final turuna yükseldi.