Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, kiminle evli?

Gündemde sıkça Aslı Hünel kimdir? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılan Aslı Hünel yeniden gündem konusu oldu ve hayatına dair bilgiler de merak edilmeye başlandı. Oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşi olan ve küslüklerini bitiren Aslı Hünel kaç yaşında, kiminle evli? İşte hayatı hakkında detaylar…

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 11:48 Güncelleme 21 Eylül 2020, 11:48
Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, kiminle evli?

İÇİNDEKİLER

Türk Sanat Müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Aslı Hünel oyuncu kardeşi Saruhan Hünel ile küslerdi fakat bu küslüğe bir son verdiler. Güzel sesi ve şarkılarıyla hafızalara kazınan Aslı Hünel hakkında merak edilenleri derledik.

ASLI HÜNEL KİMDİR?

4 Haziran 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslıhan Hünel, Türk sanat müziği sanatçısı. 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslı Hünel oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor.

Aslı Hünel 2018 yılında Savaş Yurtsever ile dünyaevine girmiştir.