18 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi?

Gelinim Mutfakta yeni sezonunun ilk elemesi gerçekleşti. Peki en düşük puanı alarak hayallerine veda eden yarışmacı hangisi oldu? 18 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta birincisi olarak altın bilezikleri koluna takan kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun hayatına dair merak edilen bilgileri de haberimizde bulabilirsiniz. Gelinim Mutfakta'nın 18 Eylül 2020'de yayınlanan 535. Bölümde Zeynep Kalyon Gökçe-Yasemin Gökçe, Ayşe Önal-Ayşe Çakır, İlayda Doğan-Gülcan Tiryakioğlu ve Miray Akan-Züleyha Akan çiftleri en iyi tabağı çıkarmak için yarışıyor.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2020, 23:32 Güncelleme 18 Eylül 2020, 23:32
18 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi?

İÇİNDEKİLER

Kanal D'nin hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta yeni sezonuna bomba gibi başladı. Fatih Ürek'in ayrılması ve sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun üstlenmesiyle yeni sezonun ilk haftanın finali bugün gerçekleşti. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? 18 Eylül Cuma Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfak'ta da yaşananlar…

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'nın 18 Eylül 2020'de yayınlanan 535. Bölümde Zeynep Kalyon Gökçe-Yasemin Gökçe, Ayşe Önal-Ayşe Çakır, İlayda Doğan-Gülcan Tiryakioğlu ve Miray Akan-Züleyha Akan çiftleri en iyi tabağı çıkarmak için yarışıyor.

Haftanın en düşük puanını alıp yarışmaya veda eden gelin Miray ve Züleyha oldu.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

Gelinim Mutfakta'da en yüksek puanı alıp 5 altın bileziğin sahibi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı İlayda oldu.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Onur Büyüktopçu (doğum- 24 Nisan 1982, İstanbul), Türk oyuncu, cast direktörü ve menajer. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982'de İstanbul'da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir'de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-2017 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı.2017-2019 yılları arasında TV8'de yayımlanan Yemekteyiz yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır.2019 yılında Show Tv 'de yayımlanan Damat Bayıldı adlı yarışmayı sunmuştur.24 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Kanal D'de yayımlanan Çarkıfelek adlı yarışmayı sunmaktadır.Oyunculuğunun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.