Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 17 Eylül Perşembe Doya Doya Moda puan durumu!

Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu. Haftanın finaline bir gün kala heyecan daha da artarken yarışmacılar bugün duygusal anlar da yaşadı. Özellikle Birben ve Zeynep hayat hikayelerini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Jüri üyelerinin de duygulandığı Doya Doya Moda’da puanlar nasıl şekillendi? 17 Eylül Perşembe Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2020, 17:02 Güncelleme 17 Eylül 2020, 17:02
Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 17 Eylül Perşembe Doya Doya Moda puan durumu!

İÇİNDEKİLER

TV8'in sevilen büyük beden stil yarışmasında hem eğlenceli hem de duygusal anların yaşandığı bu gün de en yüksek ve en düşük puanları alan yarışmacılar da belli oldu. Jüri koltuğunda oturan Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu kombinleri yorumlayarak puanlarını verdi. Yarın haftanın finali yaşanacak, peki bugünün puanları nasıl şekillendi? İşte 17 Eylül Perşembe Doya Doya Moda puan durumu

17 EYLÜL PERŞEMBE DOYA DOYA MODA PUANLAMASI

Yeni yarışmacı Zeynep: 13
Nur: 14
Birben: 20
Sabiha: 20
Rabia: 16
Özde: 19
Rümeysa: 18

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 97 puan ile Doya Doya Moda Sabiha oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Birben, Rabia ve Neslihan girdi. Kemal Doğulu elenen ismin 61 puan ile Fulya olduğunu açıkladı.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Doya Doya Moda'ya Arzu Zibaei jürinin kararıyla diskalifiye edilmesinin ardından yerine gelen yarışmacı Zeynep Topçu oldu. Aslen Rizeli olan Zeynep Topçu, üniversite öğrencisi 22 yaşında 1.73 boyunda 86 kilo 42 beden. Günlük hayatında genellikle salaş kıyafet giymeyi tercih eden yarışmacı, gideceği ortama göre değil, ruh haline göre giyiniyor. Vintage modasıyla ilgili olduğunu belirten yarışması, kendisine çok güveniyor ve buraya birinci olmaya geldiğini ifade ediyor. Zeynep Topçu modaya olan ilgisine 10 üzerinden 7 verdi.

YENİ YARIŞMACI ZEYNEP TOPÇU KİMDİR?

Dilan Birben çoşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genç yarışmacı, aynı zamanda butik bir pastane sahibi. Doya Doya Moda tanıtımında kendisini tanıtan yarışmacı, "Benim için moda, insanın kendini ve vücudunu en iyi şekilde tanıyıp ifade edebilmesidir. Benim için olmazsa olmaz parçalar basenlerimi kapatan uzun ceketler" dedi.