Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy ayrıldı mı kovuldu mu? Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy neden yok?

Keyifle izlenen haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacı çift jürinin karşısına yaptıkları saç modeli ve makyaj ile çıktığı Kuaförüm Sensin'de büyük bir değişiklik yaşandı. Diva Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'den ayrıldı ve yerine Gelinim Mutfakta'dan ayrılan Fatih Ürek'in geldiği konuşuldu. Peki iddialar doğru mu? Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy neden ayrıldı? Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin yarışmasından 3 aylık sözleşmesi dolduğu için ayrıldığını duyurdu.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2020, 08:53 Güncelleme 15 Eylül 2020, 08:53
Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy ayrıldı mı kovuldu mu? Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy neden yok?

İÇİNDEKİLER

Show TV'nin severek izlenen Kuaförüm Sensin yarışması yakından takip ediliyor. Hafta içi hergün gündüz kuşağında yayınlanan Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy neden yok? Jüri üyelerinden biri olan Diva Bülent Ersoy'un olmaması şaşkınlık yarattı ve sebebi merak edilerek araştırılmaya başlandı. Peki Kuaförüm Sensin Bülent Ersoy ayrıldı mı kovuldu mu? Yerine kim geldi? işte merak edilenler…

KUAFÖRÜM SENSİN BÜLENT ERSOY NEDEN AYRILDI?

Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin yarışmasından 3 aylık sözleşmesi dolduğu için ayrıldığını duyurdu.
3 aylık sözleşme imzaladığını ve verilen süre dolduğu için ayrılma kararını aldığını açıklayan Bülent Ersoy sosyal medya hesabından şöyle dedi:
"Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine gördüğüm lüzum üzerine sağlıklı, sarih, net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum."

KUAFÖRÜM SENSİN YENİ JÜRİSİ FATİH ÜREK Mİ OLDU?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin jüri üyesi Fatih Ürek oldu. Gelinim Mutfakta sunuculuğunu bırakan Fatih Ürek'in yeni yarışması belli oldu. Fatih Ürek, bundan böyle hafta içi her gün Show TV ekranlarında Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğunda izleyici ile buluşacak. Kuaförüm Sensin, 14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren yeni konsepti ve jürisiyle ekranlarda olacak.

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin yarışmasında haftanın birincisi günün en yüksek puanını alarak 10 bin liralık ödülün sahibi 90 puanla Yasin, Yağmur ve Özge'nin takımı oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

Kuaförüm Sensin haftanın finalinde en düşük puanı alarak yarışmaya veda eden Erdal, Meltem ve Birten ekibi oldu.