Masterchef Arem kimdir? Kaptanlığı kazanan Masterchef Arem Yüce’nin mesleği ne?

Dün akşamdan kırmızı takım kaptanı olan Masterchef Arem kimdir? TV8’in akşam kuşağında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yarışması Masterchef Türkiye’de kaptan olmak için yarışan ve en güzel menemenlerden birini çıkaran Masterchef Arem mavi takım kaptanı oldu. Hayatına dair bilgiler de merak edildi. Peki Kaptanlığı kazanan Masterchef Arem Yüce’nin mesleği ne?

Giriş Tarihi 08 Eylül 2020, 10:55 Güncelleme 08 Eylül 2020, 10:55
Masterchef Arem kimdir? Kaptanlığı kazanan Masterchef Arem Yüce’nin mesleği ne?

İÇİNDEKİLER

Masterchef Arem kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Masterchef Türkiye'ye Gülşah'ın elenmesiyle yedeklerden katılan Arem Yüce gelir gelmez başarıyı elde etti. Dikkat çeken yarışmacılardan biri olan ve bu hafta mavi takıma kaptanlık yapacak olan Masterchef Arem Yüce ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

MASTERCHEF AREM YÜCE KİMDİR?

Arem Yüce, 22 yaşında. İşletmeci. Aslen Diyarbakırlı. "Yemek yapmak benim için bir tutku" diyen Arem Yüce, yemeklerine dizi, film isimleri vermeyi çok sevdiğinin altını çizdi.
Standartların dışına çıkmayı sevdiğini ve yemeklere kendi yorumunu kattığını söyleyen Arem Yüce, aşçılık mesleğinde eksiklerini MasterChef Türkiye'de tamamlamaya geldiğini belirtiyor...
MasterChef 2020'de son 16'ya kalan son yarışmacının belirleneceği oyunda yarışan 6 isim arasında son ikiye kalan Arem, yemeği en iyi yapan ikinci isim olmuş birinci olan Ebru son 16'ya adını yazdırırken Arem yarışmaya veda etmişti.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Esra (Kaptan)
Emir
Furkan
Berker
özgül
Ebru
Ayyüce
Duygu

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Arem (Kaptan)
Tanya
Barbaros
Serhat
Sefa
Uğur
Celal
Eray