Ebru Şancı'dan çıplak fotoğrafları için ünlü gazeteci hakkında 'O eskiden kaldı şikayeti! Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı...

Ünlü gazeteci Seyhan Erdağ, Ebru Şancı'nın bir magazin programında, hamile ünlülerin karnı açık verdikleri pozlar üzerine sarf ettiği 'Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle" sözleri üzerine Şancı'nın çıplak fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yayınlamıştı.  Ebru Şancı, 'Yaptığım açıklamalar sonrası mankenlik yaptığım dönemde çekilen görüntülerimi kullanarak beni küçük düşüren Seyhan Erdağ'ın cezalandırılmasını istiyorum. Evlendim ve 2 çocuk sahibiyim. 3. çocuğumu bekliyorum' dedi.

Giriş Tarihi 29 Ağustos 2020, 15:31 Güncelleme 29 Ağustos 2020, 15:46
Ebru Şancı’dan çıplak fotoğrafları için ünlü gazeteci hakkında ’O eskiden kaldı şikayeti! Alpaslan Öztürk’ün eşi Ebru Şancı...

İÇİNDEKİLER

Ünlü manken Ebru Şancı, 2014'te aşk yaşamaya başladığı futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eylül 2015'te Belçika'da evlenmişti. Ekim 2016'da da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmiş, mankenliğe veda etmişti.

KARNI AÇIK POZ VERMEM

Geçtiğimiz aylarda anne olan Müge Boz, kısa süre önce oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya ve ikinci bebeğini martta doğuran Bergüzar Korel hamilelik dönemlerinde karnı açık pozlar vermişti. Oğlu Marsel'e kavuşacağı anı iple çeken oyuncu Cansu Tosun da geçtiğimiz gün karnı açık poz vermişti. Söz konusu fotoğraflar sonrası Şancı, bir televizyon programında "Karnım açık poz vermemi istiyorlar. 'Hayır' diyorum. Hamile haliyle karnı açık fotoğraf çektirenler beni rahatsız ediyor. Kimse kusura bakmasın; şık ve hoş bulmuyorum. O ne öyle" şeklinde konuştu.

ÜNLÜ GAZETECİ YAPTI YAPACAĞINI

Ünlü gazeteci Seyhan Erdağ iddiaya göre kendisine ait bir sosyal medya hesabından Ebru Şancı'nın mankenlik yaparken çekilen üstsüz fotoğraflarını yayınladı ve fotoğrafların altına, 'Karnı açık poz vermemi istiyorlar ama vermiyorum' diyerek alaylı bir mesaj paylaştı.

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Seyhan Erdağ'ın paylaşımı sonrası savcılığa başvuran Şancı, 'Mankenlik yaptığım dönemde çekilen görüntülerimi kullanarak beni küçük düşüren Erdağ'ın cezalandırılmasını istiyorum.

Evlendim ve 2 çocuk sahibiyim. 3. Çocuğumu da bekliyorum. Bu yapılan özel hayatımın ihlalidir' diyerek şikayetçi oldu. Savcılık tarafından Şancı'nın ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.