Menajerimi Ara konusu nedir? Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler?

Bugün başlayacak olan Menajerimi Ara konusu nedir? Star TV’nin yeni dizisi Menajerimi Ara konusu fragmanı yayınlandı ve özellikle oyuncularıyla dikkat çekti. Kimi izleyiciler yayın akışında gördükleri dizi hakkında bilgileri merak ederek araştırmalara başladı. Peki Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler? Call My Agent isimli Fransız yapımı bir dizinin uyarlaması olan dizi hakkında tüm bilgileri derledik.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2020, 17:15 Güncelleme 25 Ağustos 2020, 17:15
Menajerimi Ara konusu nedir? Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Menajerimi Ara dizisi bugün görücüye çıkacak ve şimdiden hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Her hafta ünlü bir ismi konuk olacağı Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz. İşte ilk bölümü bu akşam ekranlara gelecek olan Menajerimi Ara dizisi hakkında merak edilen bilgiler…

MENAJERİMİ ARA KONUSU NEDİR?

Ali Bilgin'in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan 'Menajerimi Ara' dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Dizide; İstanbul'a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle'nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz. Dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Dizide; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine gibi isimler yer alıyor.

Dizide Barış Falay Kıraç'a, Canan Ergürder Feris'e, Fatih Artman Çınar'a, Ahsen Eroğlu Dicle'ye, Deniz Can Aktaş Barış'a hayat veriyor.

Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ise Peride karakterini canlandırıyor.