Lucifer 5. sezon ne zaman başlayacak? Netflix Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Dizi severler Lucifer 5. sezon ne zaman başlayacak? Sorusunun yanıtını merak ediyor ve gündemde sıkça araştırıyor. Şimdiye kadarki tüm sezonları heyecanla izlenen Lucifer dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Peki Netflix yeni sezon fragmanını izleyicilerle paylaştı mı? Netflix Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı mı? Yanıtını buldu ve daha da heyecanlandırdı. İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 09 Ağustos 2020, 15:26 Güncelleme 09 Ağustos 2020, 15:26
Lucifer 5. sezon ne zaman başlayacak? Netflix Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı mı?

İÇİNDEKİLER

Netflix'te 4 sezon boyunca yayınlanan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Lucifer dizisinin yeni sezon tarihi merak edilenler arasında yer alıyor. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Lucifer dizisi özellikle dram konularını sevenler için oldukça sürükleyici. Peki Lucifer 5. sezon ne zaman başlayacak? Başlaması için adete gün sayılan Netflix Lucifer 5. sezon fragmanı yayınlandı mı?

LUCIFER 5. SEZON NE ZAMAN?

Lucifer'ın 16 bölümden oluşan 5. sezonunun 8 bölümden oluşan ilk kısmı 21 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak. Beşinci sezonun ikinci kısmı ile ilgili tarih ilerleyen vakitlerde belli olacak.

FRAGMAN YAYINLANDI!

LUCIFER KONUSU VE OYUNCULARI

Lucifer dizisi, Cehennem'den ayrılıp Los Angeles'a gelen ve burada bir gece kulübü açan Lucifer'ın LAPD ile çalışarak cezalandırılmayı hak eden suçluların peşine düşmesini anlatıyor.

Tom Ellis,Lauren German,Kevin Alejandro

LUCIFER 4. SEZONDA NELER YAŞANDI?

Önceki sezonlarda bir türlü Lucifer'a güvenemeyen Chloe sezon finalinde Lucifer'ın gerçek yüzünü görmüştü. Yüzünü ilk kez gösterdiği karakter Dr. Linda'dan insanlar için ne kadar zor olabileceğini gören Lucifer bu kez temkinliydi ve zaman tanıdı dedektife. Chloe içinde kolay olmayan bu süreçe yani 4.sezonda Luci'yi daha iyi anlamaya başlayan dedektif tam onu sevmeye hazırken bu kez Eve çıkıp geldi. Eve dizide Lucifer'ın ilk sevgilisi, bizim Adem ile Havva hikayesinden tanıdığımız Havva aslında. Yani insanlığın başlamasına sebep olan ilk anne. Dizide güzel aynı zamanda sevimli olarak gösterilen Eve Lucifer'ın hayatını girer girmez altüst ediyor. Lucifer ise yıllardır beklediği sevgiyi Chloe'den bulamayınca Eve'nin aşkına karşılık veriyor. Bir süre sonra bu durumu kıskandırmak için yaptığını fark eden Luci Eve'den uzaklaşmaya başlıyor. Bu tema altında türlü olaylar gelişiyor.