Survivor Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk Twitter adresi ne?

Survivor Semih Öztürk kimdir? Sorgulaması gündemde sıkça yapılıyor. Survivor 2020 finaline az zaman kalmışken daha önce Survivor’da mücadele vermiş olan şindi ise Survivor Ekstra sunuculuğunu üstlenen Survivor Semih Öztürk, Ütopya yarışmasında tanıştığı ve uzun süredir birlikte olduğu Kurretülayn Matur ile gizlice evlenerek herkesi şaşırttı. Peki Semih Öztürk Twitter adresi ne?

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2020, 18:06 Güncelleme 13 Temmuz 2020, 18:06
Survivor Semih Öztürk kimdir? Semih Öztürk Twitter adresi ne?

İÇİNDEKİLER

Survivor Ekstra programındaki başarılı sunuculuğunun yanı sıra daha önce de Survivor mücadelesi vermiş olan Semih Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Sosyal medyada da oldukça aktif olan Semih Öztürk Twitter adresi merak edilenler arasında yer alıyor. İşte Kurretülayn Matur ile evlenen Semih Öztürk hakkında merak edilenler…

SEMİH ÖZTÜRK TWİTTER ADRESİ NEDİR?

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı "Ütopya" adlı yarışmada yarıştı. Ütopya'da ikinci olan ve sosyal medyada binlerce hayranı bulunan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Ütopya yarışmasında tanıştığı Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk, hem ilişkisi hem de tavırlarıyla adından söz ettiriyordu. Survivor 2016 sezonunda yarışan Semih Öztürk, yarışmadan sonra Survivor Panorama yorumculuğunu üstlenmeye başladı.

SEMİH ÖZTÜRK İLE EVLENEN KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR?

Kurretülayn Matur 31 Ekim 1990 yılında Ankara/Keçiören dünyaya geldi. Kurretülayn anlamı Arapça'da Nur gözlü anlamına gelmektedir. Babası Mardin'li olan Kurretülayn Matur'un annesi ise Ispartalı'dır. İstanbul Üniversitesinden mezun olan Kurretülayn Matur şimdilerde İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih Sanat tiyatrosunun oyuncu kadrosunda yer almaktadır.
1.64 boyunda ve bekar olan Kurretülayn Matur, daha önce Tiyatro, dizi ve reklamlarında oynamıştır. Audrey Hepburn'u örnek almakta ve ileride büyük bir oyuncu olmak istemektedir.
2012 yılında Kanal D'de yayınlanan ilk sezon Ertem Şener'in, 2. Sezon Zuhal Topal'ın sunduğu "Kazanmak İçin 1 Dakika" adlı bir yarışma programına ilk sezon katıldı. Bu yarışmayı kazanarak 16 bin liranın sahibi oldu.
2012 yılında yapımcısı Fatih Aksoy olan ve Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler'in başrollerinde olduğu "Merhaba Hayat" adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı.



2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yeni yarışma programı "Ütopya" adlı yarışmada Kurretülayn Matur; Altar Gültekin, Çağdaş Tahsin Yıldız, Gamze Çetinkaya, İnci Satır, İnci Melek Bozkaya, Ahmet Arda Sezen, Murat Rışvan, Özlem Sezgin, Semih Öztürk, Serkan Ercan (Ütopya), Tezcan Fenerliler, Tuğçe Aksoylu, Tuncay Kes, Türkan Gözcü ile yarıştı.