Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı

Survivor'da final için geri sayım devam ederken TV 8 ekranlarında bu akşam heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Survivor'da dikkat çeken isimlerden birisi de Yasin Obuz. İzleyiciler yarışmanın yayınlandığı saatlerde Barış Murat Yağcı kimdir sorusuna yanıt arıyor. Dün gece saatlerinde Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı, Yasin Obuz ve Cemal Can özel uçakla büyük final için İstanbul'a yola çıktı ve bugün İstanbul'a geldi. Peki, Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2020, 18:44 Güncelleme 14 Temmuz 2020, 11:15
Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatı

İÇİNDEKİLER

Survivor'da bu akşam finale bir adım kala bir veda daha yaşanacak. Her akşam yarışma programında yaşanan gelişmeler izleyiciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Yarışmanın yayınlandığı saatlerde özellikle yarışmacıların hayatları merak konusu oluyor. Survivor'a damga vuran isimlerden birisi de Barış Murat Yağcı. Peki, Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? Barış Murat Yağcı nereli ve ne iş yapıyor? İşte hayatına dair merak edilenler...

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir Alaçatı'da dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez etme kararı aldı.

Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Anadolu Efes'te 10 sene forma giyen Barış, yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmıştı. Bir dönem modellik de yapan Survivor Barış, voleybol, atletizm, masa tenisi ve yüzme gibi birçok farklı spor dalı ile de ilgilendi.

Best Model of Turkey yarışmasında birinci seçilen ve 1.92 metre boyundaki Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi'yle oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı. Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

Barış'ın rol aldığı projeler

Kiralık Aşk

Şevkat Yerimdar

2014 - Kocamın Ailesi (Dizi)

2015 - Kiralık Aşk (Dizi)

2016 - Şevkat Yerimdar (Dizi)