İsmail Hacıoğlu kimdir, kaç yaşında? Eşi Duygu Kumarki'den boşanıyor mu?

Magazin gündemine bomba gibi düşen bir boşanma haberi geldi ve sonrasında İsmail Hacıoğlu eşi Duygu Kumarki'den boşanıyor mu? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2016 yılında hayatlarını birleştiren ve bir kız çocuğu sahibi olan çiftten kötü haber geldi. Boşanma haberlerinden sonra ünlü ve başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu kimdir, kaç yaşında? Sorgulamaları hızlandı. İşte merak edilen bilgiler…

Giriş Tarihi 10 Temmuz 2020, 17:53 Güncelleme 10 Temmuz 2020, 17:53
İsmail Hacıoğlu kimdir, kaç yaşında? Eşi Duygu Kumarki’den boşanıyor mu?

İÇİNDEKİLER

Pek çok dizideki başarılı oyunculuğu ile hafızalara kazınan İsmail Hacıoğlu 4 yıllık eşi Duygu Kumarki'den boşanıyor mu? Küçük bir kız çocukları olan ve mutlu bir evlilik sürdürdükleri düşünülen çiftten ayrılık haberinin gelmesi magazin gündeminde şok etkisi yarattı. Bu haberlerle birlikte hayatı daha fazla merak edilen İsmail Hacıoğlu hakkında merak edilenleri derledik.

İSMAİL HACIOĞLU İLE DUYGU KUMARKİ NEDEN BOŞANIYOR?

Anlaşmalı boşanacak olan İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki çifti, evlilikleri bittikten sonra yine arkadaşlıklarına devam edeceklerini söyledi. Hacıoğlu ve Kumarki, boşanma kararlarının herhangi bir problemden kaynaklanmadığını açıkladı.
Hacıoğlu, üçüncü evlilik yıl dönümlerinde "Bizim aşkımız gözle görülür, elle tutulur. Sana 'Evet' dediğim güne bin şükür olsun. 30'uncu seneyi aynı aşkla, sağlıkla kutlamak nasip olsun" demişti.

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR?

İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 tarihinde İstanbul'da Fatih'de ailesinin ilk çocuğu olarak doğmuştur. Babası eski Fenerbahçeli oyunculardan Memmet Hacıoğlu'dur. Babasına karşın İsmail koyu bir Galatasaraylıdır. Kardelen adında bir kız kardeşi vardır. Henüz 12 yaşında iken Dublaj yaparak para kazanmaya başladı.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Orada iki sezon da tiyatro oyunlarında rol aldı. Bir sezon hocaları Aydoğan Tamer ve Erdal Duman'ın kurdukları özel tiyatroda, ardından da yine Duman'ın kurduğu İstanbul Gençlik Tiyatrosu'nda oynadı.
Müjdat Gezen sanat Merkezi'nde okurken bir taraftan da reklamlarda seslendirme yapmaya başladı. "Bir İstanbul Masalı" dizisinde evin haylaz oğlu Ozan'ı oynarken Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Bölüm Başkanı Zeliha Berksoy'un 'Hem okul hem dizi aynı anda olmaz' sözü nedeniyle ilk sınıftan ayrılarak okulu bıraktı.



2002 yılında Yönetmenliğini Ömer Kavur'un yaptığı senaryosunu Macit Koper ileÖmer Kavur'un hazırladığı "Karşılaşma" adlı sinema filminde İsmail HacıoğluOsman karakterini canlandırdı. Baş rollerde ise Uğur Polat, Lale Mansur, Çetin Tekindor ve Aytaç Arman oynadı. İsmail Hacıoğlu, bu film ile 40. Antalya Film Şenliği - Umut Veren Genç Oyuncu ödülünü aldı.
2003 yılında ""Bir İstanbul Masalı"" adlı dizide oynadı. Bu dizide Ahu Türkpençe, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Çetin Tekindor, Arsen Gürzap,Vahide Gördüm ve Altan Erkekli, Yasemin Çonka gibi oyuncularla birlikte yer aldı.
2007 yılında yönetmeni Ömer Vargı, senaristi Yavuz Turgul olan "Kabadayı" sinema filminde Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan, Rasim Öztekin, Tarık Ünlüoğlu ile beraber oynadı.
2013 yılı Nisan ayında TRT'de yayınlanmasına başlayan "Osmanlı Tokadı" adlı dizide Fatih Sultan Mehmed rolünü canlandırdı. Bu dizide eşi Vildan Ataseverve Alper Kul, Uğur Çavuşoğlu, Mazhar Alanson da rol almıştır.
İsmail Hacıoğlu, 10 Nisan 2010 tarihinde oyuncu Vildan Atasever ile evlendi. 2014 yılında eşi ile beraber İstanbul'u terk ederek Datça'ya yerleşti. 21 Ocak2015 tarihinde boşandılar.
İsmail Hacıoğlu, 5 Şubat 2016 tarihinde dansçı Duygu Kaya Kumarki ile evlendi.