Survivor üçüncü bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu?

TV8’in akşam kuşağında yayınlanan Survivor 2020 finaline az bir zaman kaldı ve hem yarışmacılar hem de izleyiciler için heyecan daha da arttı. En önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlığın bu haftaki son mücadelesi yaşandı ve tek bir kazanan oldu. Adadan gitmesi yönünde bir isim verme şansını yakaladı. Peki Survivor üçüncü bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Bu akşamki ada konseyinde en düşük SMS’i alan hayallerine veda edecek.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2020, 09:39 Güncelleme 07 Temmuz 2020, 09:46
Survivor üçüncü bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 her akşam ilgiyle izleniyor. Her yarışmacı canla başla mücadele verip zorlu parkuru geçmeye çalıştı. Bireysel dokunulmazlığı almak için ellerinden gelenin fazlasını yapan yarışmacılardan üçüncü dokunulmazlığı elde eden hangi yarışmacı oldu? Başarılı olan kişi ada konseyinde kimin ismini verdi? Survivor üçüncü eleme adayı dün akşamki oyun sayesinde belli oldu. Peki bu haftaki Survivor eleme adayları kimler oldu? Bir kişi finale az bir zaman kala adaya veda etmek zorunda kalacak

6 TEMMUZ SURVİVOR 3. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Yarışmacılar dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele verdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı SERCAN oldu. Sercan'ın gösterdiği eleme adayı ise YASİN oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İlk dokunulmazlık oyununu Sercan kazandı ve Berkan'ı aday gösterdi. Dün akşam oynanan oyunu ise Cemal Can kazanarak Sercan'ı aday olarak belirlediğini açıkladı.

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Parkuru en hızlı tamamlayan Cemal Can ve Berkan yeni kaptanlar oldu.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

KIRMIZI TAKIM: BERKAN, BARIŞ, ELİF

MAVİ TAKIM: CEMAL, YASİN, SERCAN

SURVİVOR FİNALİNDE BİR İLK!

Acun Ilıcalı Survivor 2020 finalinin nasıl olacağını açıkladı. Survivor finalinde son 4'e kalan yarışmacıların Dominik'teki oyunları canlı olarak yayınlanacak ve oyundan sonraki konseyde canlı olacak. Konseyde 1 yarışmacı elendikten sonra, 3 yarışmacı yüzleşmeye çıkacak. 3 yarışmacı yapılacak bağlantıyla eski yarışmacılarla buluşacak. 3 yarışmacının oylamasının yaşanacağı konseyden sonra, bir canlı yayında Survivor'da son 2'ya kalan yarışmacı belirlenecek. Bu Survivor tarihinde ilk kez olacak.