Survivor Yasin nereli? Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Finale doğru yaklaşan Survivor 2020’de en dikkat çeken yarışmcılar arasında Survivor Yasin yer alıyor ve hayatına dair bilgiler de çok fazla sorgulanıyor. Parkurdaki hızıyla ön plana çıkan Survivor Yasin nereli? Uzun zamandır farklı takımlara geçtiğinden dolayı bir türlü büyük ödüllere gidemeyen Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, Instagram hesabı ne? Sorusunun yanıtı çok fazla araştırılıyor. Dün akşamki parkurda çok kötü şekilde düşen ve herkesi korkutan yarışmacının sağlık durumu nasıl? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 29 Haziran 2020, 17:21 Güncelleme 29 Haziran 2020, 17:21
Survivor Yasin nereli? Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

Genellikle adadan elenen Evrim ile olan tartışmalarıyla gündeme gelen Survivor Yasin Obuz bu aralar sessizliğini koruyor. Parkurlardaki hızını iyice arttıran ve kazanma hırsı gözünden okunan Survivor Yasin'in hayatına dair bilgiler çok fazla merak edilerek gündemde araştırma konusu oluyor. Son oyunda parkurda kötü bir kaza geçiren Survivor Yasin ile ilgili Acun Ilıcalı'da ada konseyinde konuştu. Peki neler söyledi?

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı.
Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.
Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg'da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.
Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

PARKURDA DÜŞEN YASİN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Bir anda yerde kalan Yasin'in yardımına arkadaşları ve sağlık ekibi koştu. Doktor Ulaş Korkmaz, ayağa kalkamayan Yasin'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Herkesi korkutan bu sahne sonrasında Yasin ayağa kalktı. Sonrasında ise Survivor Yasin, doktor tavsiyesi ile bir tur dinlenmeye alındı. Survivor Yasin, kendini iyi hissettiği için bir tur dinlendikten sonra Nisa ile dokunulmazlık oyununa kaldığı yerden devam etti.
Survivor ada konseyinde Yasin'e geçmiş olsun dileklerini ileten Acun Ilıcalı "Büyük geçmiş olsun. Çok normal bir düşüş değildi. Allah korumuş. İrem'le beraber izliyorum. Sen düşünce 'Eyvah' dedim. İrem ise 'Korkma ona hiç bir şey olmaz' şeklinde yanıt verdi" dedi.
Yasin ise, "Açıkçası çok korkuttum. İnanılmaz büyük bir acıydı. Bir yerim gitti diye düşündüm. Ama Survivor'da bir yarışın içerisindeyiz ve şikayet etmeye hakkımız yok. Survivor'ın doğası bu. Bu 7 yarışmacı da büyük bir mücadele sergiliyor ve
Survivor'ın gerçek ruhunu yansıtıyor" ifadelerini kullandı.