Alişan'ın oğlu Burak Tektaş kaç yaşında? Burak Tektaş'ın bakıcısı hayatını kurtardı

Ünlü şarkıcı Alişan’ın trafik kazası geçirmesi gündeme bomba gibi düştü. İstanbul’dan İzmir’e kendi araçları ile giderken aracının aksının kopması sonucunda takla attı. Alişan’ın yanı sıra eşi Buse Varol, oğlu Burak ve yabancı uyruklu bakıcısı vardı. Hastanede kontrolleri yapıldıktan sonra gazatelere açıklamalarda bulunan Alişan Burak Tektaş'ın bakıcısı hayatını kurtardı bilgisini paylaştı. Bu gelime üzerine Alişan'ın oğlu Burak Tektaş kaç yaşında? Sorgulamaları da gündemde sıkça yapılıyor.

Giriş Tarihi 25 Haziran 2020, 13:42 Güncelleme 25 Haziran 2020, 13:42
Alişan’ın oğlu Burak Tektaş kaç yaşında? Burak Tektaş’ın bakıcısı hayatını kurtardı

İÇİNDEKİLER

Alişan'ın oğlu Burak Tektaş 2 yaşında ve kaza anında üzerine kapaklanan bakıcısı sayesinde yara almadı. Hastane çıkışı açıklama yaparkan gözyaşlarına hakim olamayan Alişan neler söyledi? Alişan ve ailesinin geçirdiği bu ölümcül kaza nasıl gelişti? Metrelerce sürüklenen arama takla attı ve aracın son hali herkesi korkuttu. İçinden ufak yaralanmalarla kurtulan Alişan ve ailesinin geçirdiği trafik kazalarına ilişkin bilgileri haberimizde derledik

"ALLAH'IN TAKDİRİ"

Tedavilerinin ardından eşi ve çocuğu ile taburcu edilen Alişan, hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kazada her şeyin aniden geliştiğini dile getiren Alişan, şöyle dedi:

"Dümdüz yolda giderken bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı, sağa sola savrulup bariyerlere çarptık. Sonra takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken birine bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. Eşim Buse'ye baktım, o iyiydi, sıkışmıştı. Polisi aradı. Hemen tekmeyle camı kırıp, kapıyı açtım. Hemen oğlumla bakıcıyı aldım. Çok şükür onlarda bir şey olmadığını gördüm. Sonra arabanın haline bakınca, o arabadan sağ çıkmamız Yüce Allah'ın takdiri. Arayan, soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum."

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza anında bakıcının, oğlunun bulunduğu bebek koltuğuna kapandığını ve bu sayede oğlunun yara almadan kazayı atlattığını anlatan Alişan, gözyaşlarını tutamayarak, "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var. Onun da dışında çok şükür bir rahatsızlığımız yok. Şimdi İstanbul'a dönüyoruz." ifadesini kullandı.
Alişan ile Buse Varol çiftinin çocuklarının yabancı uyruklu bakıcısı da tedavisinin ardından taburcu edildi.