Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 6 Haziran Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

TV 8 ekranlarında her akşam izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen Survivor'da bu akşam kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dokunulmazlığı almak için büyük bir mücadele verdi. Yarışmayı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 6 Haziran Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte bu akşama dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 06 Haziran 2020, 22:58 Güncelleme 06 Haziran 2020, 23:55
Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 6 Haziran Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kritik mücadelede kazanmak için kırmızı ve mavi takım büyük bir performans gösterdi. Bilindiği üzere dün akşam gerçekleştirilen sembol oyununda kazanan isim Elif Gören Yıldırım oyunu kazanarak çeyrek finale kalan ilk isim oldu. Elif böylece 2 hafta boyunca dokunulmazlığı da kazandı. Peki, Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 6 Haziran Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı henüz oldu. İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 skorla KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 8

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Survivor'da sembol finalini kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana geçen sembol finali mücadelesinde finale kırmızı takımdan Berkan ve Elif kaldı. İkili arasında kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan isim Elif Yıldırım Gören oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 4'e 2'lik skorla kırmızı takım olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kıran mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 5 KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 5

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da bilindiği üzere Gönüllüler takımından Sercan, Elif, Yunus Emre ve Aycan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı Ada konseyinde elenen ismi Aycan Yanaç olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Yarışmacılarla aileleri arasında görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı.