Moana filmi konusu nedir? Moana seslendirme kadrosu! Moana Türkçe seslendirme yapan kimler?

Moana filmi konusu nedir? Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak yabancı animasyon film Moana seslendirme kadrosu merak konusu oldu. Moana Türkçe seslendirme yapan kimler sorusuna filmin izleyicileri yanıt arıyor. Disney yapımı filmde, atalarının yarım kalan görevini tamamlamak için yola çıkan cesur bir genç kızın hikayesi anlatılıyor. İşte, Moana filmi hakkında merak edilenler!

Giriş Tarihi 05 Haziran 2020, 18:30 Güncelleme 05 Haziran 2020, 18:30
Moana filmi konusu nedir? Moana seslendirme kadrosu! Moana Türkçe seslendirme yapan kimler?

İÇİNDEKİLER

Moana filmi konusu nedir? Moana seslendirme kadrosu sinema severler tarafından sorgulanıyor. Moana Türkçe seslendirme yapan kimler? Bu akşam ATV'de izleyicilerle buluşacak Moana filmi hakkında sinema severler araştırma yapıyor. İşte, Moana filmi hakkında merak edilen tüm bilgiler!

MOANA FİLM KONUSU NEDİR?

Walt Disney Animasyon Stüdyolarının hazırladığı nefes kesici, 'bilgisayar animasyonu' macera Moana, kendini usta bir kaşif olarak kanıtlamak ve atalarının yarım kalan arayışını tamamlamak için cüretkar bir göreve yelken açan cesur bir gencin hikayesi. Vaiana, yolculuğu sırasında bir zamanların kudretli yarı tanrısı Maui ile tanışır ve bu maceralı yolculukta açık denizleri geçerken, öfkeli, devasa yaratıklar ve imkansız koşullarla karşılaşırlar.

MOANA SESLENDİRME EKİBİ

Auli'i Cravalho … Moana (Ezgi Erol)
Dwayne Johnson … Maui (Merih Ermakastar)
Rachel House … Büyükanne Tala (Tülay Bursa)
Temuera Morrison … Şef Tui (Fatih Özacun)
Jemaine Clement … Tamatoa (Jan Peridar)
Nicole Scherzinger … Sina (Figen Sumeli)
Oscar Kightley … Balıkçı (Onur Akgülgil)
Louise Bush … Çocuk Moana (Mira Divrik