Survivor eleme adayları kimler? 31 Mayıs Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

TV8’in sevilen ve her gün heyecanla takip edilen yarışması Survivor 2020’de yine bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Hem ünlüler hem gönüllüler takımı içlerinden birini yazmamak için canla başla mücadele verdi. Geçen hafta oynanan dokunulmazlık oyunu ve bu haftaki oyunlarda kazanan takımlara göre adadan gitmesi yönünde 4 isim çıkacaktı, peki eleme adayları kimler oldu? 31 Mayıs Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor’dan Salı akşamı kim elenecek? Tansiyonun gitgide yükseldiği Yunus Emre ve Berkan tartışması da gündem konusu oldu.

Giriş Tarihi 01 Haziran 2020, 09:39 Güncelleme 01 Haziran 2020, 09:44
Survivor eleme adayları kimler? 31 Mayıs Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 finale doğru ilerlerken parkurlar da oldukça zorlaşmaya başlandı. Ünlüler takımı 4 yarışmacı kalmışken, Gönüllüler takımı 7 kişiydi. Peki dokunulmazlığı hangi takım kazandı, elenmesi yönünde hangi yarışmacıların ismi çıktı? Acun Ilıcalı ada konseyinde çeyrek final öncesi yeni bir döneme geçeceklerinden bahsederek izleyicileri ve yarışmacıları heyecanlandırdı. Survivor eleme adayları kimler? Sorusu yanıtını buldu. İşte Survivor son bölümde yaşanan tüm gelişmeler…

31 MAYIS SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Gönüllüler ve Ünlüler takımlarının dokunulmazlık için mücadele ettiği oyunca heyecanlı anlar yaşandı. Cemal Can'ın sakatlık şoku yaşadığı parkurda engeller yarışmacıları zorladı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyun sonunda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Son olarak Mert'in elenmesiyle 4 kişiye düşen ünlüler takımı, bir kayıp daha vermemek için oyuna hırslı başladı. Ancak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10'a 5'lik skorla rahat bir şekilde kazandı.
En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.

İlk dokunulmazlığı da Gönüllüler kazanmıştı ve Ünlüler takımı en çok Yunus Emre'nin adını yazmıştı. Son oyunu da kaybettikleri için Ünlüler takımının tümü eleme adayı oldu

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI