Survivor Cemal Can kimdir? Survivor yeni bölümde sakatlanan Cemal Can kaç yaşında?

TV8’in sevilen yarışması Survivor 2020’de heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Gönüllüler takımının gözde yarışmacılarından biri olan Survivor Cemal Can’ın yeni bölümde sakatlanması oldukça dikkat çekti ve yarışmadaki akıbetini merak ettirdi. Omzunu parkura çok kötü bir şekilde vuran Cemal Can yarışmaya devam edebilecek mi? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. İşte sıkça sorgulanan Survivor Cemal Can kaç yaşında, mesleği ne gibi hayatına dair merak edilen soruların yanıtları…

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2020, 18:17 Güncelleme 31 Mayıs 2020, 18:17
Survivor Cemal Can kimdir? Survivor yeni bölümde sakatlanan Cemal Can kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Survivor yeni bölüm fragmanı izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Fenomen yarışmacılardan biri olan Survivor Cemal Can sakatlandı ve bu gelişme üzerine sakatlığının ne boyutta olduğu, yarışmadan elenmek zorunda kalıp kalmayacağı merak edilmeye başlandı. Gündemde sıkça Survivor Cemal Can kimdir? Sorusunun yanıtı da aranıyor. Survivor Cemal Can'ın sağlık durumuyla ilgili bilginin akşam yarışmada belli olması bekleniyor.

SURVIVOR CEMAL CAN KİMDİR?

Annesi Rize'li, babası Selanik göçmeni olan Cemal Can 24 yaşında, İzmir doğumlu. Kendisinden 9 yaş büyük, "küçük annem" dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ'lik eğitimi almaya başladı.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI