Survivor Sercan kimdir, evli mi? Sercan Yıldırım kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Survivor 2020 tüm hızıyla devam ederken yarışmacıların hayatları da merak konusu oluyor. Özellikle Survivor Sercan Yıldırım kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılıyor. Bu akşam Survivor’da Sercan ve diğer bazı yarışmacılar ile birlikte Acun Medya ekibi ayak tenisi oyununda karşı karşıya gelecek. Peki kazanan hangi taraf olacak?

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2020, 19:11 Güncelleme 28 Mayıs 2020, 19:11
Survivor Sercan kimdir, evli mi? Sercan Yıldırım kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

İÇİNDEKİLER

Bu akşamki ayak tenisi maçında oynayacak olan Sercan Yıldırım'ın hayatı hakkındaki bilgiler arama motorları üzerinden sorgulanmaya başlandı. Acun Medya ekibiyle karşılaşan Ünlüler takımındaki Sercan'ın atışları dikkat çekiyor. Parkurlardaki başarılı performansını bu akşamki oyunda da gösterebilecek mi? Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Survivor Sercan kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

SURVİVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Sercan Yıldırım, Fatih Karagümrük'da forvet santrafor mevkiinde görev yapan Türk millî futbolcudur.
Sercan Yıldırım, futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladı. 2007-08 sezonunda Bursaspor formasını A takım seviyesinde sırtına geçirdi. İlk maçında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na çıktı. Sercan Süper Lig kariyerindeki ikinci maçında, Kasımpaşa deplasmanında, rakip fileleri havalandırdı. O sezon ligde sekiz, kupada üç maçta olmak üzere, toplam 11 kez takımı için ter döken Yıldırım, 2008-09 sezonunda ise Bursaspor'un 9 numaralı formasını 18 yaşında giymeyi başardı.

Sercan, ligin ikinci haftasında kazanılan Gençlerbirliği maçında bulduğu iki golle takımına 2-0'lık galibiyeti getirdi. Dördüncü haftada ise Kocaelispor önünde 3-2'lik skorla alınan galibiyete yine iki golle katkıda bulundu. Bir hafta sonra Bursa'da Galatasaray'a karşı da bir gol atarak beş hafta sonunda dört gole ulaştı..Süper Lig'deki ilk tam sezonuna 11 gol sığdıran Sercan, toplamda ise 35 maça çıkarak 14 golün altına imzasını attı, sezon içinde ilk kez Türkiye A millî takımından davet aldı.

2009-10 sezonunun ilk haftalarında da rakipleri boş geçmeyen Sercan Yıldırım, Kasım 2010'da dizinden yaşadığı sakatlıktan dolayı yaklaşık iki ay sahalardan uzak kaldı. Dönüşte Sivasspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında üç gol birden atmayı başardı. Ayrıca Bursaspor, sezonu şampiyon tamamlayarak kulüp tarihinde ilk kez böylesi ciddi bir başarı elde etti. Sercan, UEFA'nın resmî yayını Champions Dergisi'nin Ekim-Kasım 2010 sayısında Türk futbolunun umut vadeden oyuncusu olarak anılan Sercan Yıldırım, Bursaspor adına iyi geçmeyen 2010-11 UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki Rangers maçında ağları sarsarak bu arenada Bursaspor tarihinin ilk golünü atmayı başardı ve forması Bursaspor müzesine kaldırıldı.

GALATASARAY KARİYERİ

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son gününde 3 milyon € + futbolcu Musa Çağıran'a karşılık Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olduğu Galatasaray Kulübü tarafından açıklandı. 2011-12 sezonunun ardından adı Trabzonspor ve Eskişehirspor gibi takımlarla anılsa da Sercan, 2012-13 sezonunda ise Galatasaray formasıyla ilk maçına Kasımpaşa karşısında oyuna sonradan dahil olarak çıktı. O sezon Türkiye Kupası'nda 2 maça çıkan Sercan, 27 Kasım 2013 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 4-1 kazandığı Balıkesirspor maçında 1 gol atmış ve 2 asist yaptı. Bu performansıyla birlikte 2 gol atan Aydın Yılmaz ile en çok dikkat çeken isim oldu.