Survivor bireysel sembolü kim kazandı? Survivor 90. yeni bölüm fragmanında iddialı rövanş!

Dün akşam TV8 ekranlarına gelen Survivor 2020, izleyicilere yine heyecan dolu anlar yaşattı. Survivor’da ödül oyunu için birbirleriyle mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımından kazananlar kimler oldu? Zorlaşan parkur mücadelenin heyecanını daha da arttırırken yarışmacılar nefes nefese ödülü almaya çalıştı. Survivor bireysel sembolü kim kazandı? Ödüllerin gitgide büyüdüğü ve finalin gittikçe yaklaştığı Survivor son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı ve iddialı rövanş dikkatleri çekti. İşte tüm gelişmeler…

Giriş Tarihi 28 Mayıs 2020, 09:48 Güncelleme 28 Mayıs 2020, 09:53
Survivor bireysel sembolü kim kazandı? Survivor 90. yeni bölüm fragmanında iddialı rövanş!

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla hafta içi her akşam TV8'de yayınlanan Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Bayramda doyasıya eğlenen yarışmacılar yeniden parkurlara döndü ve Survivor 2020'de birinci olmak için uğraşıyor. İletişim oyununda da sevdiklerini gören yarışmacılar daha bir moralli ve tok oyunlara başladı. Peki dün akşam oynanan Survivor bireysel sembolü kadınlardan ve erkeklerden kim aldı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? Yeni bölümde neler yaşanacak?

SURVİVOR SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020'de çeyrek finale haftalar kala, yarışmacılar her hafta çarşamba günleri olduğu gibi sembol oyununda karşı karşıya geldi. Survivor final yolu için, büyük öneme sahip olan bireysel sembol oyununda ilk olarak erkek yarışmacılar parkura geldi.
Nefes kesen mücadelenin yaşandığı oyunda erkeklerde bireysel sembolün sahibi Yasin Obuz oldu.
Erkeklerin ardından Survivor kadın yarışmacılar bu kez sembol oyununu kazanmak için parkura geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımında yer alan 4 kadın yarışmacı, bireysel sembol için mücadele verdi. Elif, Aycan, Nisa ve Evrim'in karşı karşıya geldiği oyunda, bu hafta Survivor 2020 kadınlarda bireysel sembolü kazanan isim Nisa oldu.
Nisa ödüle Evrim'i Yasin ise Ardahan'ı götürdü. Böylece yarışmacılar kişi başı 2'şer lahmacun yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de takım oyunu mücadelesi veren yarışmacılar, parkurda ilk kez karşılaştıkları oyun için zorlu anlar yaşadı. Dengenin büyük önem sarf ettiği oyunda ödül köfte ekmek ve piyaz oldu.
Survivor 27 Mayıs Takım oyunu kazanan bu hafta ünlüler takımı oldu. Böylece Survivor 2020 27 Mayıs ödül oyununu alan ünlüler takımı köfte ve piyaz yeme hakkı kazandı.

SURVİVOR 90. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Son olarak Mert'in elenmesiyle 4 kişiye düşen ünlüler takımı, bir kayıp daha vermemek için oyuna hırslı başladı. Ancak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10'a 5'lik skorla rahat bir şekilde kazandı.
En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.
İlk dokunulmazlığı da Gönüllüler kazanmıştı ve Ünlüler takımı en çok Yunus Emre'nin adını yazmıştı.