İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi?

İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kimdir? İyi Aile Çocuğu konusu nedir? İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi? Televizyon ekranlarında dikkat çeken filmlerden birisi olan İyi Aile Çocuğu oyuncuları ve konusu izleyenler tarafından sorgulanıyor. Başrolünde Kemal Sunal’ın yer aldığı komedi filmi izleyenleri yine gülmekten kırıp geçirecek. Peki, İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kimdir?

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 17:22 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 17:22
İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İyi Aile Çocuğu filmi nerede çekildi?

İÇİNDEKİLER

İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kimdir? İyi Aile Çocuğu filmi konusu nedir? İyi Aile Çocuğu nerede çekildi? Televizyonlarda yayınlanan filmler izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Birbirinden kaliteli ve farklı filmler izleyicilerin dikkatini çekiyor. Peki, bu akşam televizyonlarda yayınlanacak İyi Aile Çocuğu filmi oyuncuları kimdir? İyi Aile Çocuğu konusu ne? Yanıtı haberimizde…

İYİ AİLE ÇOCUĞU KONUSU

Tek yumurta ikizi kardeşler birbirlerini görmeden yıllarca ayrı dünyalarda yaşamlarını sürdürürler. İkisi de birbirlerinden farklı şartlarda yetişmiştir. Biri etrafında terör estiren bir gangster, diğeri ise mütevazı bir banka memuru olan Kemal ve Cemal kardeşler'in yolları gelişen olaylar sonucu bir noktada kesişir.

İYİ AİLE ÇOCUĞU NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

İyi Aile Çocuğu, senaryo yazarlığı ve yönetmenliğini Osman F. Seden'in üstlendiği, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Komedi türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal ve Harika Avcı paylaşmıştır.

İYİ AİLE ÇOCUĞU OYUNCULARI

Kemal Sunal - Kemal / Cemal
Harika Avcı - Oya
Sevil Üstekin - Ferdane
Ali Şen - Kemal ve Cemal'in Gerçek Babası

Osman F. Seden - Mafya Şefi
Nubar Terziyan - Öğretmen
Yavuz Karakaş - Mafya Şefi
Saadet Gürses - Ayten
Nejat Gürçen - Garson
Macit Flordun - Cemal'in Adamı
Çetin Başaran - Cemal'in Adamı
Gülten Ceylan - Nermin
Merih Fırat