Dark 3. sezon ne zaman başlıyor? Netflix dizisi Dark yeni sezon ne zaman?

Dark yeni sezon ne zaman? Dark 3. sezon ne zaman başlıyor sorusuna dizi takipçileri yanıt arıyor. Uzun zamandır merakla beklenen Netflix dizisi Dark’ın 3. yeni sezonu için geri sayım yapılmaya başlandı. Dizinin yayın tarihi belli olurken fragmanda da heyecan uyandıran sahneler yayınlandı. Peki, Dark yeni sezon ne zaman? Yanıtı haberimizde…

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2020, 12:47 Güncelleme 26 Mayıs 2020, 12:47
Dark 3. sezon ne zaman başlıyor? Netflix dizisi Dark yeni sezon ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Dark yeni sezon ne zaman? Dark. 3. sezon ne zaman başlıyor? Netflix'in sevilen dizisi Dark'ın 3. yeni sezonu izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Heyecan dolu dizide yeni sezonda da gizem ve gerilimin temposu hiç düşmeyecek. Dizinin 3. sezonunun yayın tarihi de belli oldu. Peki, Dark yeni sezon ne zaman? Dark. 3. sezon ne zaman başlıyor? Yanıtı sayfamızda!

DARK YENİ SEZON NE ZAMAN?

Dark'ın 3. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Dark'ın 3. sezonunun yayın tarihi 27 Haziran olarak duyuruldu.

DARK KONUSU NEDİR?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

Birinci sezonda sadece Kahnwald, Nielsen, Doppler ve Tiedemann ailelerinin sırları ortaya dökülmeye başlamamış ayrıca ortadan kaybolan çocuklar ile kasabanın ve sakinlerinin arasındaki bağlar su yüzüne çıktıkça ailelerin hayatları da mahvolmaya başlamıştır.