Survivor canlı yayın rekoru ne kadar oldu? Instagram canlı yayına kaç kişi katıldı? Dünya rekoru kırıldı!

Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Survivor'da bu akşam saat 23.30'da sosyal medya platformu Instagram üzerinden bir canlı yayın yapıldı. Programı büyük bir heyecanla takip eden izleyiciler canlı yayına toplamda kaç kişinin katıldığını merak ediyor. Bu kapsamda özellikle bu saatlerde Survivor canlı yayın rekoru ne kadar oldu sorusu çok araştırılmaya başlandı. Peki, Instagram canlı yayına kaç kişi katıldı? Survivor dünya rekoru ne kadar? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2020, 23:38 Güncelleme 25 Mayıs 2020, 23:46
Survivor canlı yayın rekoru ne kadar oldu? Instagram canlı yayına kaç kişi katıldı? Dünya rekoru kırıldı!

İÇİNDEKİLER

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor bu akşam canlı yayınla izleyici karşısına çıktı. Keyifli anların yaşandığı canlı yayında yarışmacılar tahminleriyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Tahmin yarışmasının ardından Acun Ilıcalı ve Survivor ekibi Instagram'da yaptığı canlı yayında rekor denemesi yaptı. Acun Ilıcalı'nın resmi Instagram hesabından yapılan yapılan ilk canlı yayına 1 milyondan fazla kişi katılmıştı. Peki, bugün yapılan Survivor canlı yayın rekoru ne kadar oldu? Instagram canlı yayına kaç kişi katıldı?

SURVİVOR CANLI YAYIN REKORU NE KADAR OLDU?

Survivor ekibi ve Acun Ilıcalı'nın Instagram üzerinden başlattığı canlı yayın dünya rekoru kırdı. Survivor canlı yayınına 3 milyondan fazla kişi katıldı. Böylece dünya rekoru Acun Ilıcalı ve Survivor ekibinin oldu.

INSTAGRAM CANLI YAYIN DÜNYA REKORU KİMDE?

4 Mayıs 2020 tarihinde, Rapçi Tekashi 6ix9ine Instagram canlı yayınında en çok izlenenler rekorunu kırmıştı. 24 yaşındaki New York'lu rapçi, hapis cezası hakkında konuşmak ve hapis cezasını nasıl azalttığını açıklamak için Instagram'da canlı yayına başlamıştı. Bu canlı yayına 2 milyon kişi katılım gösterdi. Acun Ilıcalı bu rekoru kırarak birinci sıraya yerleşti.

SURVİVOR ŞARKI YARIŞMASINI KİM KAZANDI, KİM BİRİNCİ OLDU?

Eğlence dolu dakikaların yaşandığı şarkı yarışmasında Acun Ilıcalı canlı yayında sonuçları açıkladı. Kazanan isim Cemal Can oldu. Ardahan ise 2. olarak açıklandı.

Karaokede sonuncu olan isim Yunus Emre oldu. Ardından sondan ikinci Evrim, sondan üçüncü ise Sercan olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA FUTBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Survivor 2020-Acun Medya arasındaki karşılaşma sona erdi. Acun Medya'nın önde götürdüğü karşılaşma 13-10 Acun Medya'nın galibiyetiyle sona erdi.

SURVİVOR 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kıran kırana süren mücadele sonucunda Gönüllüler takımı 10-6 mücadeleyi kazanan takım oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10

ÜNLÜLER: 6

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Yapılan oylama neticesinde ikinci eleme adayı Yunus Emre, Sercan ve Aycan'ın ada konseyinde adını yazdığı Elif oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dün akşam iki takım arasında son derece heyecanlı geçen dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Sembolü ise Gönüllüler takımından Evrim aldı. Ada konseyinin ardından ilk eleme adayı Yunus Emre oldu.

SURVİVOR'A GEÇEN HAFTA HANGİ YARIŞMACI VEDA ETTİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı Ada konseyinde toplandı. Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismin Mert olduğunu açıkladı.