Survivor Berkan Karabulut nereli? Survivor Anlat Bakalım Gupse Özay ile eşleşen Berkan kimdir?

Bayram dolayısıyla dün akşam oynanan Survivor Anlat Bakalım’da Gupse Özay ile eşleşen Berkan Karabulut’un kim olduğuna dair bilgiler merak edilerek araştırılmaya başlandı. Survivor Gönüllüler takımında yer alan Berkan parkurlardaki başarılı performanslarıyla dikkat çeken yarışmacılardan biri. Survivor Berkan Karabulut nereli? Sorusu da gündemde çok fazla araştırılıyor. Diğer yarışmacılarla olan tartışmalarıyla da gündeme gelen Survivor Berkan Karabulut’un hayatına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2020, 18:06 Güncelleme 25 Mayıs 2020, 18:09
Survivor Berkan Karabulut nereli? Survivor Anlat Bakalım Gupse Özay ile eşleşen Berkan kimdir?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020 her akşam TV8'de severek takip ediliyor. 24 Mayıs bayram özel Survivor Anlat Bakalım oyununda Gupse Özay ile eşleşen Survivor Berkan Karabulut, konuşmalarıyla eğlenceli anların yaşanmasını sağladı. Survivor yarışmacılarının hayatları merakla araştırılırken arama motorlarında Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Sorularının yanıtları da sorgulanmaya başladı. İşte Survivor Gönüllüler takımından Berkan'ın hayatı hakkındaki detaylar…

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.
7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

Berkan Karabulut, Survivor 2020'ye katılma nedenini ise şu sözlerle anlatıyor:

"4 senedir kendimce bir çok şekilde emek verip aslında her defasında karşılığını aldığımı düşündüğüm ve bana başından beri inanılmaz motivasyon sağlayan Survivor mücadelesinde son noktalardayım bu yarışta zorlukları göğüsleyebileceğime ve yılmadan kendi yolumu takip edebilecek güce sahip olduğuma eminim.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIMIN OLDU?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Son olarak Mert'in elenmesiyle 4 kişiye düşen ünlüler takımı, bir kayıp daha vermemek için oyuna hırslı başladı. Ancak dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı 10'a 5'lik skorla rahat bir şekilde kazandı.
En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.

İlk dokunulmazlığı da Gönüllüler kazanmıştı ve Ünlüler takımı en çok Yunus Emre'nin adını yazmıştı.