Survivor erzak oyunu kim kazandı? 20 Mayıs Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

TV 8 ekranlarında izleyiciler tarafından anbean takip edilen Survivor'da bu akşam yaşanan gelişmeler heyecan yarattı. Dün akşam programda eleme heyecanı yaşandı ve SMS oyları neticesinde adaya veda eden isim Mert Öcal olarak açıklandı. Gönüllüler ve Ünlüler takımı erzak oyunu için karşı karşıya geldi. Programı ekranları başında takip edemeyen izleyiciler ise Survivor erzak oyunu kim kazandı sorusuna yanıt arıyor. Peki, 20 Mayıs Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2020, 22:40 Güncelleme 20 Mayıs 2020, 22:41
Survivor erzak oyunu kim kazandı? 20 Mayıs Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da dün akşam heyecanlı dakikalar yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıran kırana geçen iletişim oyununu 10'a 4 Gönüllüler takımı kazandı. Programda bu akşam iki takım arasında erzak oyunu için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki, Survivor erzak oyunu kim kazandı? 20 Mayıs Survivor erzak ödülünü hangi takım kazandı? İşte detaylar...

SURVİVOR ERZAK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor erzak oyunu kim kazandı sorusunun yanıt belli oldu. İki takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Sonuca göre oyunu Gönüllüler takımı 10-5 kazandı.

SURVİVOR'A BU HAFTA HANGİ YARIŞMACI VEDA ETTİ?

Survivor'da elenen isim belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı Ada konseyinde toplandı. Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Acun Ilıcalı Survivor'a veda eden ismin Mert olduğunu açıkladı.

SURVİVOR SMS OYLAMASI SIRALAMASI

Survivor'da Gönüllüler takımından Barış Murat Yağcı SMS oylamasında birinci oldu. Barış eleme adayı olarak Cemal Can'ı gösterdi. Aynı zamanda Ünlüler Takımından Elif Yıldırım Gören SMS birincisi olarak açıklandı. Elif eleme adayı olarak Sercan'ı gösterdi.

Böylece Ünlüler takımından Sercan, Aycan ve Mert eleme adayı olurken; Yasin ve Cemal Can eleme adayı olarak gösterildi. Elenen isim ise Mert oldu.

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor iletişim oyunu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasında kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10-4 skorla Gönüllüler takımı oldu.

18 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasında kıran kırana mücadele sona erdi. Ödülü 10'a 9 skorla Ünlüler takımı kazandı.

tSURVİVOR'DA TAKIMLAR VE ADALAR NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Yayınlanan yeni bölümde Acun Ilıcalı heyecanla beklenen bu soruya yanıt verdi. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Bu konuyla ilgili hemen bilgiyi veriyorum. Ne zaman birleşeceğini merak ediyordunuz ve bu konuda hep sorular soruyordunuz. Bu sorunun cevabını verebilirim şu anda. Birleşme tarihini açıklıyorum. Hazır mısınız? Arkadaşlar kamplarınız bu hafta birleşiyor." ifadelerini kullandı.