Eski Köye Yeni Adet filmi oyuncuları kimdir? Eski Köye Yeni Adet konusu nedir?

Televizyon ekranlarında yayınlanacak Eski Köye Yeni Adet filmi oyuncuları kimdir? Eski Köye Yeni Adet konusu nedir? Sinemaseverler, televizyonda izlediklerin filmlerin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Bu akşam için merak edilen filmlerden birisi de Eski Köye Yeni Adet filmi oldu. Peki; Eski Köye Yeni Adet filmi oyuncuları kimdir? Eski Köye Yeni Adet konusu nedir? Yanıtı haberimizde…

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2020, 18:07 Güncelleme 18 Mayıs 2020, 18:07
Eski Köye Yeni Adet filmi oyuncuları kimdir? Eski Köye Yeni Adet konusu nedir?

İÇİNDEKİLER

Eski Köye Yeni Adet filmi oyuncuları kimdir? Eski Köye Yeni Adet konusu nedir? Televizyonda bu akşam yayınlanacak Eski Köye Yeni Adet filmi ve oyuncuları merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Gülistan Acer ve Ferit Karahan'ın oturduğu filmin başrol oyuncuları arasında Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder Parlak, Nail Kırmızıgül, Füsun Demirel yer alıyor. Komedi türündeki filmin çekimlerinin büyük bir bölümü Assos'ta yapıldı.

ESKİ KÖYE YENİ ADET KONUSU NEDİR?

1990'ların sonunda bir köye bir sağlık ekibi gelir ve en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Sağlık ekibinin köyden ayrılmasıyla köyün erkekleri toplanıp, kadınlara takılan cihazın ne olduğuna dair fikirler üretirken birbirinden komik yanlış anlamalarla aletin bir mikrofon olduğuna kanaat getirirler. Bu yanlış anlamayla köyde her şey değişecek, birbirinden komik durumlar yaşanacaktır.

ESKİ KÖYE YENİ ADET OYUNCULARI KİMDİR?

Jüli Sanat'ın yapımcılığını üstlendiği Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder Parlak'ın başrollerini paylaştığı Eski Köye Yeni Adet'in oyuncu kadrosunda ikiliye Nail Kırmızıgül, Füsun Demirel, Haki Biçici, Gülhan Tekin ve Meltem Yılmazkaya Osman Akça eşlik ediyor.

ESKİ KÖYE YENİ ADET NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri İstanbul'da tamamlanan Eski Köye Yeni Adet filmi çekimlerinin büyük bir bölümünü Assos'ta gerçekleştirdi.