Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 11 Mayıs çeyrek altın sahibi kim oldu?

Hafta içi gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni bir haftaya başladı. Fenomen lezzet yarışması Gelinim Mutfakta 11 Mayıs günün birincisi merak edilerek gündemde araştırılıyor. Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında en yüksek ve en düşük puanı alan gelin adayı belli oldu. Yarışmacılar arasındaki polemikler yine dikkat çekti. Peki çeyrek altın kazananı kim oldu? İşte ayrıntılar…

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2020, 16:48 Güncelleme 11 Mayıs 2020, 16:48
Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu? 11 Mayıs çeyrek altın sahibi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta yeni haftaya heyecanlı bir şekilde başladı. Kayınvalideler ve gelinler arasındaki çekişmeler heyecanı arttırırken Gelinim Mutfakta 11 Mayıs puanları merak konusu oldu. Günün birincisi olarak çeyrek altını kapan gelin bugün kim oldu? Gelinim Mutfakta'ya katılan yeni yarışmacı birinci olmayı başarabildi mi?

GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ AÇIKLANDI!

Elif'e çiçek yollayan gizemli kişi yarışmaya başlıyor! Haftanın ilk günü yeni yarışmacı merak uyandırdı. Fatih Ürek ve diğer yarışmacılar yeni katılan kişiyi görünce büyük şaşkınlık yaşadılar. Elif'e çiçek yollayan kişi olduğunu öğrenince ise, daha büyük şaşkınlık yaşadılar. Çiçeği yollayan kişinin Kıymet olduğu öğrenildi.

Günün en düşük puanını alan gelin 6 puan ile Neslihan oldu.
Günün ikinci düşün puanını alan gelin 8 puan ile Kıymet oldu.
Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altını hak eden gelin ise 15 puan ile Hatice oldu.

GELİNİM MUTFAKTA HATİCE KİMDİR?

Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 1993 yılında dünyaya geldi. 2012 yılında hayatını Hüseyin Karabulut ile birleştiren ve 4 yaşında bir kızı olan genç yarışmacı, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yaşıyor. Yarışmanın ilk bölümünde kendisini tanıtırken zor ve hırslı bir insan olduğunu dile getiren Hatice Karabulut, iddiasını " "Buraya kazanmaya geldim, asla boş dönmeyeceğim" sözleriyle ortaya koymuştu.

GELİNİM MUTFAKTA'DAN GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

8 Mayıs haftanın finalinde Gelinim Mutfakta yarışmasında en düşük puanı alan ve yarışmaya veda eden gelin 41 puanla Betül oldu ve yarışmaya veda etti.
Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en yüksek puanını alan gelin 68 puanla Neslihan oldu ve beş altın bileziğin sahibi oldu.