Kim Kardashian’ın eşi Kanye West tarafından tasarlanan spor ayakkabı kapış kapış satıldı

Kim Kardashian’ın eşi Kanye West tarafından tasarlanan spor ayakkabı, dün sabah Adidas Türkiye’nin internet sitesinde satışa çıktı. 1.499 TL’lik ayakkabı, sadece birkaç saat içerisinde tükendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2020 Güncelleme 12 Nisan 2020, 07:02
Kim Kardashian’ın eşi Kanye West tarafından tasarlanan spor ayakkabı kapış kapış satıldı

İÇİNDEKİLER

Ne karantina, ne sokağa çıkma yasağı lüks tüketime engel değil! Kargo firmaları da karantinada en çok çanta ve ayakkabı teslimatı yaptıklarını dile getirdi. Cuma gece yarısı 31 şehir için gelen 48 saatlik sokağa çıkma yasağı da alışveriş tutkusunu durduramadı. Adidas ve dünyaca ünlü şarkıcı Kanye West işbirliğiyle tasarlanan 'Yeezy 700 v3 Alvah' model erkek spor ayakkabısı, dün sabah Adidas Türkiye'nin resmi sitesinden satışa sunuldu.

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın rapçi eşi tarafından tasarlanan spor ayakkabının Türkiye satış fiyatı, 1.499 TL olarak belirlendi. Ayakkabının satışa çıktığı sabah saatlerinden itibaren online mağazaya akın edenler, kısa sürede ürünü tüketti.

Saatler sabah 11'i gösterdiğinde 1.499 TL'lik Yeezy 700 V3 model ayakkabıyı almak isteyenler karşılarında 'Tükendi' yazısını gördü!