Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli ve boyu kaç?

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? TV 8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor'da yaşananlar gelişmeler izleyiciler tarafından anbean takip ediliyor. Özellikle yarışmanın yayınlandığı saatlerde yarışmacıların hayatları merak konusu oluyor. Bu akşam yarışmada dikkat çeken isimlerden birisi ise Nisa Bölükbaşı oldu. Peki, Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı nereli, kaç yaşında ve boyu kaç? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 10 Nisan 2020, 21:14 Güncelleme 10 Nisan 2020, 21:16
Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli ve boyu kaç?

İÇİNDEKİLER

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir sorusu izleyiciler tarafından araştırılıyor. TV 8 ekranlarında haftanın izleyicisiyle buluşan Survivor'da Salı günü eleme heyecanı yaşandı ve Perviz adaya veda eden isim oldu. Bu akşam programı ekranları başına takip eden izleyiciler yarışmacıların hayatını araştırıyor. Survivor'da Nisa Bölükbaşı dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki, Nisa Bölükbaşı nereli, kaç yaşında ve boyu kaç? İşte hayatı...

SURVİVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor. Nisa'nın boyunu 1.70 olduğu internette yer alan bilgiler arasında.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programında Survivor'da elenen isim Perviz olarak açıklandı.

SURVİVOR SMS OYLAMASI

Survivor SMS oylaması sonuçları belli oldu. Yarışmada Mert ve Ersin eleme potasına girdi. En az SMS oyunu alan Perviz yarışmaya adaya veda eden isim oldu.