Doktor Mehmet Öz TikTok videosu ile sosyal medyayı yıktı geçti! Kadın elbisesi giydi ve...

Mehmet Öz TikTok videosu ile gündemde! 11 Haziran 1960'da babasının görev yaptığı Cleveland, Ohio, Amerika'da dünyaya geldi. Geçtiğimiz günlerde (Covid-19) corona virüs salgını hakkında "Panik, sizi başarılı olmanız için gereken sakinlikten uzaklaştırır" diyen Doktor Mehmet Öz, kadın elbisesi giyerek çektiği video ile sosyal medyayı yıktı geçti. İşte Mehmet Öz'ün TikTok videosu...

Giriş Tarihi 01 Nisan 2020, 19:28 Güncelleme 01 Nisan 2020, 19:45
Doktor Mehmet Öz TikTok videosu ile sosyal medyayı yıktı geçti! Kadın elbisesi giydi ve...

İÇİNDEKİLER

Corona virüsü nedeniyle herkes evlerine kapanınca, pek çok kişi son zamanlarda TikTok uygulamasında vakit geçirmeye başladı. Dünyaca ünlü isimler çektikleri videolarla dikkat çekerken, bir video da Dr. Mehmet Öz'den geldi. Mehmet Öz'ün çektiği video kısa sürede sosyal medya gündemine oturdu!

Doktor Mehmet Öz, corona virüs salgınına karşı geçtiğimiz günlerde önerilerde bulundu. Öz, Covid-19 salgı sona erene kadar sakinliklerini korumaları gerektiğini söyledi. Öz, paniğin kişinin sağlığında yıkıcı etkisi olabileceği uyarısında bulunarak, "Panik, sizi başarılı olmanız için gereken sakinlikten uzaklaştırır" dedi.

Küçük ağrı ve öksürüklerde bile virüse yakalanıldığı düşüncesinin oluştuğuna işaret eden Öz, bu durumun endişeden kaynaklandığının ve bundan uzak durulması gerektiğinin altını çizdi. Öz, İtalya'da yapılan bir araştırmada "Kovid-19'un yavaş mutasyona uğradığının tespit edildiği" iddiaları bulunduğuna değinerek, bu gelişmenin hastaların tedavisine önemli katkısının olacağını belirtmişti.

Corona virüsü hakkında bilgilerini aktarmak için Today Show'a katılan Öz, program sonrası Jenna Bush Hager ile bir TikTok videosu çekti.

Drake'in Nonstop şarkısında dans ederken kıyafetlerini değiştiren ikilinin bu halleri tebessüm ettirdi...