Ramo dizisi bugün neden yok? Ramo yeni bölüm tarihi açıklandı mı? Dizi neden yayınlanmadı?

Ramo dizisi bugün neden yok sorusu izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Ramo dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda yer almıyor. Diziyi ekranlarda göremeyen izleyiciler ise Ramo'nun neden yayınlanmadığını merak ederek konu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Ramo dizisi bugün neden yok? Ramo yeni bölüm tarihi açıklandı mı? Dizi neden yayınlanmadı?

Giriş Tarihi 31 Mart 2020, 19:28 Güncelleme 31 Mart 2020, 19:28
Ramo dizisi bugün neden yok? Ramo yeni bölüm tarihi açıklandı mı? Dizi neden yayınlanmadı?

İÇİNDEKİLER

Ramo dizisi bugün neden yok? Salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Ramo dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar için heyecan sürüyor. Ramo dizisinin bu akşam Show TV yayın akışında bulunmaması izleyicilerin Ramo neden yok araştırmalarını hızlandırdı. İzleyiciler özellikle bu saatlerde Ramo yeni bölüm tarihi açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor.

RAMO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ramo dizisinin yeni bölüm tarihi ve neden yayınlanmadığıyla ilgili yayıncı kuruluş Show TV'den bir açıklama gelmedi. Ramo'nun yerine bu akşam Güldür Güldür Show tekrar bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Show TV'den Ramo yeni bölüm tarihiyle ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacak.

31 MART SHOW TV YAYIN AKIŞI

18.45 Show Ana Haber
20.00 Güldür Güldür Show (TEKRAR)
00.15 Kıyamete Bir Kala (YABANCI FİLM)

RAMO SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ramo, Süleyman'ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır. En yakınında bir köstebek vardır ve bunu ortaya çıkarmak zorundadır. Ramo köstebeği bulmak için zekice bir plan yapar.

Ramo ve Sibel'in aşkları yıllar sonra intikamı yenmiştir. İki aşık aynı evde yaşamaya başlar. Ancak mutluluk onların düşündüğü kadar yakın değildir. En büyük düşmanları yine ortaya çıkmış, ikilinin geleceğini mahvetmeye hazırlanmaktadır.

Polise sığınan Alpay komisyonla ilgili tüm bilgileri anlatmaya karar vermiştir. Ancak Süleyman buna müsaade etmeyecektir. İçeriye gönderdiği avukatıyla Alpay'a reddedemeyeceği bir teklif sunar.

Ramo ise, Süleyman'ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır. En yakınında bir köstebek vardır ve bunu ortaya çıkarmak zorundadır.

İŞTE HAFTALIK DİZİ PROGRAMLARI

Pazartesi:

ATV: Kim Milyoner Olmak İster

Show TV: Çukur

Star TV: Sefirin Kızı

TRT 1: Ya İstiklal Ya Ölüm

Kanal D: Zalim İstanbul

Salı:

ATV: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Kanal D: Hekimoğlu:

Show TV: Ramo

TRT 1: Tutunamayanlar

Çarşamba:

ATV: Kuruluş Osman

TRT 1: Benim Adım Melek

Tv8: Doğduğun Ev Kaderindir

Perşembe:

ATV: Bir Zamanlar Çukurova

Cuma:

ATV: Hercai

Kanal D: Arka Sokaklar

Star TV: Babil

TRT 1: Payitaht

Cumartesi:

ATV: Kim Milyoner Olmak İster

Kanal D: Hizmetçiler

Show TV: Kuzey Yıldızı

TRT 1: Kalk Gidelim

Pazar:

ATV: Gel Dese Aşk

Star TV: Güvercin

TRT 1: Şampiyon