31 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Tutunamayanlar, Survivor hangisi gün birincisi oldu?

24 Mart Salı reyting sonuçları yapımların sona ermesiyle birlikte merak ediliyor. Bilindiği üzere bu akşam Ramo ve Hekimoğlu dizileri yayınlanmadı. Bugün saat 20.00'de ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162. bölümüyle, TV 8'de Survivor yeni bölümüyle ve TRT 1'de Tutunamayanlar dizisi 12. bölümüyle ekranlara geldi. Bu kapsamda ekranları başında dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden seyirciler hangi yapımın birinci olduğunu araştırıyor.

Giriş Tarihi 31 Mart 2020, 23:12 Güncelleme 31 Mart 2020, 23:12
31 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? EDHO, Tutunamayanlar, Survivor hangisi gün birincisi oldu?

İÇİNDEKİLER

31 Mart reyting sonuçları izleyiciler tarafından heyecanla araştırılıyor. EDHO, Tutunamayanlar, Survivor hangisi gün birincisi oldu? Televizyonda yayınlanan yapımları takip eden milyonlarca izleyicinin reyting sonuçları hakkında araştırmaları hızlandı. Dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden seyirciler hangi yapımın birinci olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, 31 Mart Salı reyting sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilenler...

31 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

31 Mart Salı gününün reyting sonuçları henüz belli olmadı. Salı gününün reyting sonuçları Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra belli olacak. Sonuçlar belli olduğunda haberimizin içerisinde yer alacak.

30 MART REYTİNG SONUÇLARI

TOTALDE İLK 10 PROGRAM

1 SEFIRIN KIZI STAR

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 SURVIVOR TV8

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 YASAK ELMA ÖZEL FOX

6 ESRA EROL'DA ATV

7 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

8 SHOW ANA HABER SHOW

9 ULUSA SESLENIS STAR

10 BUKET AYDIN'LA KANAL D HABER KANAL D

AB GRUBU İLK 10 PROGRAM

1 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

2 SEFIRIN KIZI STAR

3 SURVIVOR TV8

4 YASAK ELMA ÖZEL FOX

5 ULUSA SESLENIS STAR

6 SHOW ANA HABER SHOW

7 ULUSA SESLENIS KANAL D

8 AILE ARASINDA (T.S) SHOW

9 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

10 SEFIRIN KIZI (ÖZET) STAR

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.