24 Mart Survivor kim elendi? Survivor SMS oylaması sıralaması açıklandı! Elenen isim kim oldu?

Survivor kim elendi sorusu programın izleyicileri tarafından heyecanla araştırılıyor. TV 8 ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşandı. Yarışmayı ekranları başından takip edemeyenler izleyiciler ise özellikle bu saatlerde arama motorlarında adaya veda eden ismi öğrenmek istiyor. Bilindiği üzere pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununun ardından konseyden çıkan isim Ceyhun olmuş ve ilk eleme adayı olarak belirlenmişti. Peki, 24 Mart Survivor SMS oylaması sıralaması açıklandı mı? Elenen isim kim oldu? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Mart 2020, 23:55 Güncelleme 25 Mart 2020, 00:56
24 Mart Survivor kim elendi? Survivor SMS oylaması sıralaması açıklandı! Elenen isim kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Haftanın beş günü TV 8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Survivor bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Program bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Bu akşam programı ekranları başına takip edemeyen izleyiciler özellikle bu saatlerde Survivor'da kim elendi sorusu hakkında araştırma yapıyor. Ayrıca 24 Mart Survivor SMS oylaması sıralaması açıklandı mı sorusu da çok araştırılanlar arasında yer alıyor.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Sevilen yarışma programı Survivor'da eleme heyecanı sona erdi. Elenen isim olarak Ceyhun açıklandı.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI

SMS oylamasına yer alan üç isim arasından Ceyhun elenen isim olarak açıklandı. Cemal Can ve Ardahan SMS oylamasında yer alan isimler arasındaydı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Pazar akşamı Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Oyunda ara ara gergin anları yaşandı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Eleme oyununun ardından gönüllüler takımı eleme adayını netleştirmek konseyde toplandı. Oylama neticesinde Ceyhun Uzun ilk eleme adayı olarak açıklandı.

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Üç eleme adayı arasından en az SMS oyu alan Tayfun, Survivor'dan elendi. Survivor'da geçen hafta elenen isim Tayfun Erdoğan oldu. Tayfunun elenmesinin ardından takım arkadaşlarından bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.