Gel Dese Aşk 3. bölüm tek parça izle! ATV ile Gel Dese Aşk son bölüm izle

Gel Dese Aşk 3. bölüm izle ve Gel Dese Aşk son bölüm izle seçenekleri izleyiciler tarafından akşam saatlerinden itibaren araştırılıyor. Son bölümde Yasemin, Bahar'ı bornozla görünce aldatıldığını düşünüyor. Bahar'ın oyunu işe yaramıştır. Murat ne diyeceğini bilemez bir halde kekelerken Ece'den gelen telefon olayın seyrini değiştiriyor. Peki, heyecan dolu yeni bölümde neler oldu? Gel Dese Aşk 3. bölüm izle ve son bölüm izle seçeneğini aşağıda bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 22 Mart 2020, 20:28 Güncelleme 22 Mart 2020, 23:23
Gel Dese Aşk 3. bölüm tek parça izle! ATV ile Gel Dese Aşk son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Gel Dese Aşk 3. bölüm izle seçeneği izleyiciler tarafından araştırılıyor. ATV ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk bu akşam saat 20.00'de yeni bölümüyle izleyicisi karşısına çıktı. Son bölümde evdeki gergin hava Bahar'ın gidişini irdeleyen Ece ile daha da gerildi. Diğer yandan durulan sular Nuran'ın şirket kutlaması için Bahar'la görüşmek istemesiyle hareketlendi. Gel Dese Aşk 3. bölüm izle ve son bölüm izle seçeneklerini aşağıda bulabilirsiniz.

GEL DESE AŞK SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GEL DESE AŞK 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

''Ben çok acı çekiyorum Murat!''

Yasemin, Bahar'ı bornozla görünce aldatıldığını düşünür. Bahar'ın oyunu işe yaramıştır. Murat ne diyeceğini bilemez bir halde kekelerken Ece'den gelen telefon olayın seyrini değiştirir.

YASEMİN VE MURAT NE YAPACAK?

Tekrar anne baba rollerine dönmek zorunda kalan Yasemin ve Murat bir müddet daha kendilerinden yaşananlardan bahsedemeyecektir.

ECE DAHA DA GERİLİYOR

Evdeki gergin hava Bahar'ın gidişini irdeleyen Ece ile daha da gerilir. Diğer yandan durulan sular Nuran'ın şirket kutlaması için Bahar'la görüşmek istemesiyle hareketlenir.

BAHAR HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIR

Yasemin kimseye "Murat beni aldattı" diyemez. Mutlu aile imajını korumak için çabalar. Bahar ise Murat tarafından sevilmek için her şeyi yapmaya hazırdır artık. Onun için oyun olarak başladığı bu aşk gerçeğe dönüşmüştür çünkü.

ONUR, DERİN'İ KORUMAYA ÇALIŞIYOR

Diğer yandan Onur, Derin'i korumak için Bahar'ı durdurmaya çalışır. Fakat domino taşları birbirini devirmeye başlamıştır artık. Her şey kontrol edilemez bir yönde ilerlemekte her olay birbirini tetiklemektedir.

İŞLER ÇIKMAZ BİR HALE GELİYOR

Düdenlilerin evi atmosfer, bastırılan duygular, yalanlar ve yanlış anlamalarla gerildikçe gerilir. Şimdi her biri adeta pimi çekilmiş bir bomba gibi nasıl, nerede ve ne zaman patlayacağı belli olmayan insanlara dönüşmüştür. İşte o anda Yasemin'in beklenmeyen hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.