Son dakika haberi: Cristiano Ronaldo'nun test sonucu çıktı

Juventus'un dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun corona virüsü testinin sonucu çıktı. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle kendini izole ederken; magazinciler geçtiğimiz günlerde Portekizli yıldızı güneşlenirken görüntüledi. Son olarak dünyanın en çok kazanan menajerlerinden olan Jorge Mendes'le aynı zamanda yakın bir dostluğu bulunan Ronaldo'nun, Portekiz'de koronavirüs ile mücadele eden hastanelere malzeme tedarik edeceği belirtildi. Peki tüm dünyanın merak ettiği yıldız futbolcu Ronaldo'nun corona virüs testi sonucu ne çıktı?

Giriş Tarihi 22 Mart 2020, 17:56 Güncelleme 22 Mart 2020, 18:13
Son dakika haberi: Cristiano Ronaldo’nun test sonucu çıktı

İÇİNDEKİLER

Corona virüsü salgınının en çok etkilediği ülkelerden olan İtalya'da Juventus Kulübü, şok üstüne şok haberleri alıyordu. Daniel Rugani'nin ardından Blaise Matuidi'nin virüse yakalandığı Siyah-Beyazlılar'da dün Arjantinli yıldız Paulo Dybala da kız arkadaşı Oriana Sabatini ile birlikte corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı.

RONALDO'NUN CORONA TESTİ SONUCU

Çizme ekibine dünyaca ünlü süperstar Cristiano Ronaldo'dan güzel haber geldi. Salgın nedeniyle kendisini eve kapatan ve ailesiyle beraber Portekiz'de bulunan Cristiano Ronaldo'nun corona virüs testlerinin negatif çıktığı açıklandı.

Juventus'tan takım arkadaşı Daniele Rugani'nin corona virüsü testinin pozitif çıkması sonrası İtalya'ya dönmeyeceğini kulübüne bildiren Ronaldo, ailesiyle birlikte Portekiz'de izole bir yaşam sürmeye başlamıştı.

Madeira'da okyanus manzaralı evinde dış dünyayla olabildiğinde az temaslı bir şekilde yaşayan Ronaldo, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bütün dünyayı bu salgına karşı uyarmayı da ihmal etmemişti.

Corona virüsü salgını sebebiyle ailesiyle birlikte Madeira'da izole bir şekilde yaşamaya devam eden Ronaldo, ülkesi Portekiz'deki hastanelerin eksiklerini gidermek için çalışmalara başladı.

Dünyanın en çok kazanan menajerlerinden olan Jorge Mendes'le aynı zamanda yakın bir dostluğu bulunan Ronaldo'nun, Portekiz'de koronavirüs ile mücadele eden hastanelere malzeme tedarik edeceği belirtildi.

Yoğun bakım ve diğer hasta servislerinde vantilatör, tıbbi önlük ve tıbbi maske sayısının az olduğunu öğrenen Ronaldo, Jorge Mendes ile iletişime geçerek bütün hastanelere gereken şeylerin alınmasını istedi.