Reyyan'ı kahreden haber: Hercai 37. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Acı gerçekler tek tek ortaya çıktı

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Hercai'de bu akşam yaşanan gelişmeler geceye damgasını vurdu. Reyyan'ı evlatlık olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte kahreden haberler peş peşe gelmeye başladı. Heyecanın dorukta olduğu bölümde Hazar'ın Yaren ile ilgili aldığı karar herkesi şaşırttı. Bölümün sona ermesiyle birlikte izleyiciler heyecanla Hercai 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler ve merak edilenler

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 23:49 Güncelleme 14 Mart 2020, 00:18
Reyyan’ı kahreden haber: Hercai 37. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Acı gerçekler tek tek ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Hercai 37. yeni bölüm fragmanı dizinin izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Her hafta cuma günü izleyicileri ekran başına kilitleyen Hercai'de bu hafta yaşanan gelişmeler anbean takip edildi. Reyyan'ın Hazar'ın öz kızı olmadığını öğrenen Miran'ın aylarca çektiği vicdan azabı ikiye katlandı. Babaannesi Miran'ı en zayıf yerinden vurdu ve Miran içi kurşun dolu silahını da alarak, Azize Aslanbey'e bunun hesabını sormaya gitti. Duygu dolu sahneleriyle bölümün sona ermesinin ardından Hercai 37. bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Seni sevmem diye mi korktun baba?"

Hazar'ın öz kızı olmadığını öğrenen Reyyan'ın dünyası başına yıkılır. Bunca sene Şadoğlu konağına ait hissetmeyen ve bir gün kuş olup uçmak isteyen Reyyan, dedesinin kendisine neden bir yabancı gibi davrandığını şimdi daha iyi anlamaktadır.

REYYAN GERÇEKLERLE YÜZLEŞİYOR

Hayatta en çok sevdiği iki adamın söylediği yalanlar yüzünden yüreğinde taşıyacağından daha fazla acı biriktiren Reyyan'ın yardımına Şükran koşar.

REYYAN'IN YARALARI

Hazar ve Miran, Reyyan'ın acısını hafifletmek için bir arada hareket eder ama Reyyan'ın yaralarını sarmak hiç kolay olmayacaktır.

NASUH'UN YAREN PLANI

Diğer yandan Nasuh, yaptıklarının bedelini ödemesi için Yaren'i Şadoğlu konağından götürür ve hak ettiğini yaşaması için onu kimsenin bilmediği bir yere kapatır.

MİRAN KÖY EVİNDEN KOVULUYOR

Reyyan ve Miran'ın hikayesinin başlangıcını bilmeyen Şükran, öğrendiklerinden sonra Miran'ı köy evinden kovar.

REYYAN'IN ALDIĞI KARAR

Kendi hayatını başkalarının mutluluğu için hep yarım bırakan Reyyan, bundan sonra hak ettiği hayatı yaşayıp kendi ayakları üzerinde durmak için çok önemli bir karar alır. Acaba Reyyan'ın aldığı bu karar Miran ve Hazar'ı nasıl etkileyecektir?