Kuruluş Osman Rabia Ana kimdir, tarihte var mı? Rabia Ana'yı canlandıran Yıldız Kültür kimdir, kaç yaşında?

Kuruluş Osman Rabia Ana kimdir? ATV ekranlarında Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisinde bu hafta dikkat çekecek gelişmeler yaşanacak. Bu hafta diziye yeni bir karakter daha katılıyor. Rabia Ana karakterini ise kimin canlandıracağı belli oldu. Kuruluş Osman'da Rabia Ana karakterine usta oyuncu Yıldız Kültür hayat verecek. Peki, Rabia Ana'yı canlandıran Yıldız Kültür kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı...

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 16:09 Güncelleme 11 Mart 2020, 16:09
Kuruluş Osman Rabia Ana kimdir, tarihte var mı? Rabia Ana’yı canlandıran Yıldız Kültür kimdir, kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam saat 20.00'de 14. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dev prodüksiyonlu dizinin oyuncu kadrosuna bu akşam yeni bir isim daha dahil oluyor. Dizide Rabia Ana karakterini Yıldız Kültür canlandıracak. Peki, Kuruluş Osman Rabia Ana kimdir, tarihte var mı? Rabia Ana'yı canlandıran Yıldız Kültür kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar

KURULUŞ OSMAN RABİA ANA KİMDİR?

Kuruluş Osman'daki Rabia Ana karakteri hakkında tarihte bir bilgi yer almıyor. Dizide Rabia Ana karakterini Yıldız Kültür canlandıracak.

YILDIZ KÜLTÜR KİMDİR?

Yıldız Kültür, 31 Aralık 1944'te dünyaya geldi. Kültür, Ankara Devlet Konservatuvar Yüksek Bölümü mezunudur. Başlıca Ankara, İzmir ve İstanbul Devlet Tiyatrolar'ında çalıştı. Sanat hayatında tiyatro turneleriyle tüm Türkiye'yi gezmiştir.

KURULUŞ OSMAN 14. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cengiz Han'ın emanetlerini geri almak için Kayı Obası'na gelen Osman Bey, burada Batur'un ihaneti ile karşılaşır. Oklarla durdurulabilen Osman Bey, Dündar'ın ve ardından Balgay'ın Ertuğrul otağından çıkmasıyla düştüğü tuzağın farkına varır.

Balgay'ın nökerleri tarafından kuşatılan Osman Bey, Kayı halkının gözleri önünde Balgay'ın kılıcıyla yüz yüze gelir.

Balgay'la karşı karşıya gelen Osman içine düştüğü bu durumdan çıkabilecek mi? Dündar ve Batur'un ihanetine nasıl karşılık verecek? Moğolların tuzağına düşerek yaralanan Bala Hatun'un akıbeti ne olacak?

Osman Bey'i hasım ilan eden Samsa Çavuş, Moğollara karşı nasıl hamle yapacak? Cengiz Han'ın emanetlerini eline geçiren Balgay, hükümdarlık hayaline ulaşabilecek mi? Osman Bey'i Balgay'a teslim eden Dündar şimdi ne yapacak?