Afili Aşk 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem'in yeni kararı Ayşe'yi alt üst ediyor

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Sevilen dizinin bu hafta ekrana gelen yeni bölümünde ünlü oyuncular Buket Dereoğlu ve Murat Onuk konuk oldu. 36. bölümde Ayşe Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlıyor. Ancak önüne Ceyda engeli çıkıyor. İzleyiciler bölümün sona ermesinin ardından Afili Aşk 37. yeni bölüm fragmanını bekliyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar

Giriş Tarihi 05 Mart 2020, 23:54 Güncelleme 06 Mart 2020, 15:52
Afili Aşk 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem’in yeni kararı Ayşe’yi alt üst ediyor

İÇİNDEKİLER

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Afili Aşk Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Son bölümde Ceyda'nın annesi Feriha'yı Buket Dereoğlu canlandırırken, Murat Onuk ise babası Rauf karakterine hayat verdi. Ayşe'nin hazırladığı aşk dolu büyük ikna planının işe yarayıp yaramayacağı merak ediliyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkes Kerem'in ağzından çıkacak ismi beklerken, Kerem'in kararı Ayşe'yi alt üst eder. Kerem'in aklından geçenleri kimse bilmese de, Ayşe'nin Kerem'i kaybetmeye niyeti yoktur.

İKNA PLANI İŞE YARAYACAK MI?

Ayşe Kerem'i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlar. Ancak önüne Ceyda engeli çıkacaktır. Ayşe'nin hazırladığı aşk dolu büyük ikna planı işe yarayacak mı?

AFİLİ AŞK 35. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem'in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar, Muhsin'e dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesi tepkilidir.

Ayşe ise Kerem'i kaybetme korkusunu yaşar. Hastanedeki yas ortamı Kerem'in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakır. Ama garip giden bir şeyler vardır. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak ister. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazırdır. Ama bu o kadar kolay gözükmemektedir.